SUGENG RAWUH

Dear Friend wellness

Ing panas Bak;  A koyo apik kanggo badan lan nyawa … babak kabeh taun …
Baden winastan seneng udara seger ing banyu anget ing online mbukak lan.
Kontras antarane panas lan kadhemen penggalihipun dhumateng khusus. Dieses Erlebnis wird durch sprudelndes Wasser und Massage noch verstärkt.

Tong minyak sauna;Istirahat lan istirahat sehat ing atmosfer pribadi ing ngarep …
Ing wangun ngédap sampeyan bisa seneng-kelas kawitan termal utamané – Dimensi kompak nggawe sauna kanggo meh kabeh panggonan kasedhiya. Njaba gendheng kit kanggo urip dawa lan sukacita nyedhiyakake.

Ing BBQ Hut / Panggangan house; Sampurna Saliyane Taman …
Njagong bebarengan karo kulawarga lan kanca-kanca, langner, grillieren, ngguyu lan petung munggah Breaks Morning. Ing Grill House pendopo panas becik – Bakar-bakar Gubug ing Permata kebak terisolasi kanggo kabeh mangsa.

Investasi sing bakal nggawa sampeyan akeh taun kesenengan!


Produk kita kasedhiya ing spesies kayu ing ngisor iki (Rega prabédan):

  • Nordic Pine
  • Larch Siberian
  • European Oak
  • ThermoWood
  • Western Red Cedar (Kanada)
  • Putih Cedar (Kanada)

WeShipWorldwide-2Kita kapal dunya – Pitakonan kanggo CHF kita / EUR / USD List Price.

 

(22,814 Pengunjung wis nyawang kirim iki)

18 thoughts on “SUGENG RAWUH”

  1. Mangga ngetik dhaftar rega kanggo cilik panas tubs.
    Yen bisa tanpa open, kanggo ngawula minangka blumbang njelomprongke.
    Ana kasedhiyan sing Austria?

    1. Guten Tag Frau Griesser
      Besten Dank für Ihre Anfrage. Kita duwe oval terjun renang (LxBxH 100x80x100cm) utawa babak Hot tubs standar baris saka 160cm diameteripun. Mesti wae, sampeyan bisa tuku dhewe uga bak panas karo kita. Yen sampeyan mengko kudu kompor kayu kobong utawa elektrik mesin ingkang ndamel benter, Sampeyan bisa tuku iki uga nachträglichh karo kita individu. Sawise Austria kita ngirim langsung saka kita produksi.
      Njero ruangan instalasi, disaranake kita nyilem barel / Ofuro saka Canadian abang Cedar sing wis kasedhiya saka 120cm diameteripun lan saka dhuwur 92cm. Iki kajeng punika cocok kanggo njero ruangan nggunakake, awit iku wis mung shrinkage prilaku cilik lan kanthi mangkono perlu utawa papan kanggo adus uap cooling blumbang yen ora nggunakake cedhak.
      Kita wis dikirim sampeyan kita Euro price list dening e-mail kanggo sampeyan.
      Best regards
      Sibylle Jersey

  2. Sugeng
    Wir sind auf der Suche nach einem Holzfass mit ofen (njaba).
    Mangga ngirim kita disaranake price list.

    Herzlichen Dank
    Best regards
    J.Steiner

    1. Guten Tag Frau Steiner
      Besten Dank für Ihre Anfrage. Kita duwe sawetara saka sudhut perlu barel karo ruangan open – saka mirah kanggo eksklusif.
      Mangga dipriksa e-mail, dokumen sing dibutuhake wis dikirim menyang sampeyan.
      Karo paling regards
      Sibylle Jersey

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

saka CHF 1699.- saka mirah kanggo eksklusif – BadeBOTTI.CH Swiss panas tubs asli Sauna Garden Gazebo – Jacuzzi panas Bak Lighting Sauna – Rest lan istirahat ing ngarep – Badefass – Gartensauna – Gazebo handcrafted

Sonder-Aktion - nganti 30% Discount !