HotTub-Whirlpool_RELAXING-1

BADEFASS

Baden ing online mbukak ..

HotTub-Whirlpool_RELAXINGIng tubs panas Cedar sing digawe saka Western Red Cedar Wood Sunny. Tipe iki saka kayu punika unik amarga menehi resistance kanggo rotting. Gondho alam penake lan gak oleh pisan. Struktur fibrous njamin tightness banyu paling luweh lan salah siji sing paling spesies kayu insulating ing donya. Hot Tubs kita kasedhiya ing macem-macem diameters saka 4 kanggo 8 Wong ing Dirancang minangka bak prasaja panas utawa bathtub karo dhuwur-kinerja kayu-burning open lan 'Wooden Whirlpool’ karo panas elektrik, Pijet-Jet, Filter sistem lan Kas Cahya.

HotTub_WoodFired-4x6q
Kayu Hot Bak – Sunny Western Red Cedar
Bathtub, Sauna terjun blumbang utawa Ofuro
Bathtub, Sauna terjun blumbang utawa Ofuro

 

 

HotTub-Whirlpool_JETS
Bak panas kayu-kayuan karo panas elektrik lan Jet pijet

 

 

 

Bath Barrel Kamping Barrel Cathetan-15 Europe-line

.

(7,377 Pengunjung wis nyawang kirim iki)

4 thoughts on “BADEFASS”

  1. Senden Sie mir bitte Unterlagen für Holzbottiche mit Aussenheizung Holz die kleinste Version.
    Matur nuwun kanthi sanget
    Bea Suter

    1. Guten Tag Frau Suter
      Besten Dank für Ihre Anfrage. Unser kleinstes Badefass hat einen Durchmesser von 150cm und eignet sich mit einem Aussenofen hervorragend für 2-4 Wong. Die Unterlagen und Preisliste haben wir Ihnen per e-Mail zugestellt.
      Mangga nelpon kita, Kaya. 052 347 37 27. Kita bakal maringi pitutur sampeyan.
      Karo paling regards
      Sibylle Jersey
      WellnessFASS

    1. Guten Tag Nino
      Danke für Ihre Anfrage. Tubs panas karo Whirlpool desain wis opsi akeh, kayata kontrol, Elektrik dadi panas, Pijet-Jet Pumpeslika, Ozonator und Filtersystem. Sampeyan bisa mulane wis dipilih panas tubs piyambak bebarengan.
      Dokumen minangka informasi pambuka kita wis dikirim sampeyan liwat e-mail. Iku paling apik kanggo nelpon kita, Kaya 052 347 3727 utawa menehi kita nomer telpon kanggo callback dikenal.
      Karo paling regards
      Sibylle Jersey

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

saka CHF 1699.- saka mirah kanggo eksklusif – BadeBOTTI.CH Swiss panas tubs asli Sauna Garden Gazebo – Jacuzzi panas Bak Lighting Sauna – Rest lan istirahat ing ngarep – Badefass – Gartensauna – Gazebo handcrafted

Sonder-Aktion - nganti 30% Discount !