HotTub_WoodFired-4x6q

Kayu-kayuan panas bak

Ing tubs panas klasik karo kayu kobong kompor saka lor

HotTub_WoodFired-4x6bCANADA Natura punika babak, desain klasik saka eksklusif Cedar abang Canadian.

Cedar Hot Tubs sing digawe saka kayu eres abang kayu cedar langit Western. Tipe iki saka kayu punika unik amarga menehi resistance kanggo rotting.
Gondho alam penake lan gak oleh pisan. Struktur fibrous njamin tightness banyu paling luweh lan salah siji sing paling spesies kayu insulating ing donya.

HotTub_WoodFired-4x6c HotTub_WoodFired-4x6d HotTub_WoodFired-4x6e HotTub_WoodFired-4x6f HotTub_WoodFired-4x6g

 

 

 

 

Kayu Hot Bak cumawis ing ukuran 152, 182 und 214cm Durchmesser erhältlich und bietet Platz für 4-8 Wong.
Ing versi standar dilengkapi karo woodstove ruangan kuat.
Thanks kanggo 10cm Isolierdeckels nglukis banyu tetep anget malah ing dina. Wir empfehlen dadurch eine Zusatzheizung Elektro, kang tansah banyu perlu kanggo penake 38 ° C.

 

(3,703 Pengunjung wis nyawang kirim iki)

14 thoughts on “Kayu-kayuan panas bak”

  1. Panelusuran kanggo panas bak 2 Wong karo mesin ingkang ndamel benter kayu sing heats ing mangsa metu ing 43C. Request for proposal karo info rega. Matur nuwun.

    1. Guten Tag Herr Glur
      Vielen Dank für Ihre Nachricht. Kita duwe sawetara saka sudhut perlu barel lan tubs kanggo ruangan keren geni kayu. Kanggo 2 Muaturun kita wong panas tubs kutub karo Frost-bukti utama keren geni (Diameter 160cm) utawa kita Bathtub 2 Benches lan ruangan keren geni ( 160x100x100cm LxBxH). Minangka gati kanggo siram banyu suhu: die Aerzte empfehlen +38°Caber natürlich können Sie mit unseren leistungsstarken Holzöfen das Wasser auf eine höhere Temperatur aufheizen.
      Kita wis dikirim menyang sampeyan rinci price list dening e-mail.
      Karo paling regards
      Sibylle Jersey

  2. Good evening.
    Es würde mich interessieren was diese
    Hit-tubes kosten.
    Aja padha duwe dhaftar rega utawa bisa padha supaya kula digunakake prices.
    Matur nuwun kanggo kiye.
    Karo paling regards.
    SM. Martin

    1. Guten Tag Herr Martin
      Vielen Dank für Ihre Anfrage und Ihr Interesse an unseren Badefässern. Kita duwe sawetara saka sudhut pilihan beda-beda kayata pilihan saka kayu dadi panas utawa elektrik, beda jinis kayu, beda diameteripun etc.
      Sampeyan bisa mlebu Wellness tong minyak nyipta dhewe request panas tubs.
      Mangga dipriksa e-mail. Aku wis dikirim menyang sampeyan dokumen dening e-mail.
      Karo paling regards
      Sibylle Jersey

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

saka CHF 1699.- saka mirah kanggo eksklusif – BadeBOTTI.CH Swiss panas tubs asli Sauna Garden Gazebo – Jacuzzi panas Bak Lighting Sauna – Rest lan istirahat ing ngarep – Badefass – Gartensauna – Gazebo handcrafted

Sonder-Aktion - nganti 30% Discount !