HotTub_WoodFired-4x6q

Kayu-kayuan panas bak

Ing tubs panas klasik karo kayu kobong kompor saka lor

HotTub_WoodFired-4x6bCANADA Natura punika babak, desain klasik saka eksklusif Cedar abang Canadian.

Cedar Hot Tubs sing digawe saka kayu eres abang kayu cedar langit Western. Tipe iki saka kayu punika unik amarga menehi resistance kanggo rotting.
Gondho alam penake lan gak oleh pisan. Struktur fibrous njamin tightness banyu paling luweh lan salah siji sing paling spesies kayu insulating ing donya.

HotTub_WoodFired-4x6c HotTub_WoodFired-4x6d HotTub_WoodFired-4x6e HotTub_WoodFired-4x6f HotTub_WoodFired-4x6g

 

 

 

 

Kayu Hot Bak cumawis ing ukuran 152, 182 und 214cm Durchmesser erhältlich und bietet Platz für 4-8 Wong.
Ing versi standar dilengkapi karo woodstove ruangan kuat.
Thanks kanggo 10cm Isolierdeckels nglukis banyu tetep anget malah ing dina. Wir empfehlen dadurch eine Zusatzheizung Elektro, kang tansah banyu perlu kanggo penake 38 ° C.

 

(3,390 Pengunjung wis nyawang kirim iki)

14 thoughts on “Kayu-kayuan panas bak”

    1. Hello Ivana
      Thank you very much for your inquiry and your interest in our products. We have a large variety of wooden Hot Tubs. You can choose between different kind of wood like pine, thermowood, clear Canadian Red Cedar, different sizes for up to 12 people, with internal or external wood heater or electrical heater. We also ship directly to Croatia.
      We have sent you all information by e-mail. Please do not hesitate to contact us for more information. Matur nuwun lan salam,
      Sibylle Maglia WellnessFASS

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

saka CHF 1699.- saka mirah kanggo eksklusif – BadeBOTTI.CH Swiss panas tubs asli Sauna Garden Gazebo – Jacuzzi panas Bak Lighting Sauna – Rest lan istirahat ing ngarep – Badefass – Gartensauna – Gazebo handcrafted

Sonder-Aktion - nganti 30% Discount !