HotTub-Whirlpool-HydroJets

Kayu-kayuan Samsung

Klasik lan romantis – wongkang dipasangake karo teknologi

Kanada-Badefass Wooden Whirlpool Red CedarSiram kesenengan lan ease saka nggunakake tubs panas modern wis dipasangake karo kayu produk alam.
Teknologi wis cleverly umpetaken lan sampeyan bisa santai ing njobo gedhe …

 

HotTub-Whirlpool_JETS

HotTub-Whirlpool_BEDIENEINHEIT HotTub-Whirlpool_BAENKE HotTub-Whirlpool_JETS1

Bak panas Kayu cumawis ing ukuran 152, 182 und 214cm Durchmesser erhältlich und bietet Platz für 4-8 Wong.
Kita nggunakake komponen Whirlpool kualitas Balboa kanggo kontrol, Elektrik dadi panas, Pijet-Jet Pumpeslika, Ozonator und Filtersystem.

Get Adobe Flash player

Terus pointer mouse ing Nilai cocok kanggo ndeleng description.

.

 

(2,852 Pengunjung wis nyawang kirim iki)

8 thoughts on “Kayu-kayuan Samsung”

  1. Guten Morgen
    Wir sind an Ihren Produkten sehr interessiert, Hot Tabung sowie Saunafass.
    Bisa please ngirim kita dhaptar rega? Kita bakal mengko kaya hubungi sampeyan kanggo ngrembug rincian luwih. Many thanks

    1. Guten Tag Frau Meister
      Besten Dank für Ihre Kontaktaufnahme.
      Kita duwe sawetara saka sudhut perlu barel lan Taman saunas. Sampeyan bisa nggawe pribadhi wellness Oasis miturut wishes.
      Dokumen minangka informasi pambuka kita wis dikirim sampeyan liwat e-mail.
      Iku paling apik kanggo nelpon kita, Kaya 052 347 3727 utawa menehi kita nomer telpon kanggo callback dikenal. Matur nuwun kanthi sanget.
      Karo paling regards
      Sibylle Jersey

    1. Guten Tag Frau Koller
      Besten Dank für Ihre Anfrage.
      Tubs panas karo Whirlpool desain wis opsi akeh. Sampeyan bisa mulane wis dipilih panas tubs piyambak bebarengan.
      Dokumen minangka informasi pambuka kita wis dikirim sampeyan liwat e-mail. Iku paling apik kanggo nelpon kita, Kaya 052 347 3727 utawa menehi kita nomer telpon kanggo callback dikenal.
      Karo paling regards
      Sibylle Jersey

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

saka CHF 1699.- saka mirah kanggo eksklusif – BadeBOTTI.CH Swiss panas tubs asli Sauna Garden Gazebo – Jacuzzi panas Bak Lighting Sauna – Rest lan istirahat ing ngarep – Badefass – Gartensauna – Gazebo handcrafted

Sonder-Aktion - nganti 30% Discount !