Hotpot HotTub Badefass WellnessFASS

Badefass panas bak Europa

Unsere Badefässer und HotTubs /Hot Pot erhalten Sie in verschiedenen Grössen und Holzarten.
Pisanan pilih ukuran (Diameteripun), spesies (Minterake, Larch, ThermoWood), jinis panas (Njero ruangan utawa ruangan keren geni kayu) lan opsi ( Plastik insert, Metal insert, Aksesoris) lan njaba werna.

Kabeh rincian kita rinci Price list .

Kontak Kita instruksi instalasi lan dimensi Drawings.

(2,062 Pengunjung wis nyawang kirim iki)

Ninggalake Reply

Situs iki nggunakake Akismet kanggo nyuda spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.

saka CHF 1699.- saka mirah kanggo eksklusif – BadeBOTTI.CH Swiss panas tubs asli Sauna Garden Gazebo – Jacuzzi panas Bak Lighting Sauna – Rest lan istirahat ing ngarep – Badefass – Gartensauna – Gazebo handcrafted

Penawaran khusus - nganti 30% Discount !