Hotpot HotTub Badefass WellnessFASS

Badefass panas bak Europa

Urang Hot Tubs jeung Hot Tubs / Hot Pot geus sadia di ukuran beda jeung tipe tina kai.
Kahiji milih ukuran (Garis nu jadi pas di tengahna bunderan), tipe kai (Spruce, Larch, ThermoWood), tipe panas (Kai indoor atawa outdoor durukan kompor) jeung pilihan ( Sisipan plastik, Metal sisipan, Barang-barang tambahan) jeung warna hal parabot hiasan di luar.

Sadaya rinci dina lengkep urang Daptar harga .

Kontak Urang keur paréntah panginstalan jeung gambar dimensi.

(2,062 Datang geus melong ieu tulisan)

Leave a Reply

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.

ti CHF 1699.- ti murah ka ekslusif – BadeBOTTI.CH Swiss panas tubs asli sauna Garden gazebo – Jacuzzi Hot bak outdoor sauna – Rest jeung rélaxasi di imah – Badefass – Gartensauna – Gazebo handcrafted

Aksi husus - nepi ka 30% Potongan harga !