Camping-polong Sleeping-tong minyak Garten-Schlaf-Ludwig WellnessFAS

Camping POD – Turu tong minyak Eropah

Unsere Camping-Pods und Sleeping-Barrels erhalten Sie in verschiedenen Grössen und Holzarten.
Pisanan pilih ukuran (Long), spesies (Minterake, Larch, ThermoWood) lan opsi ( Window, Türart, Aksesoris) lan njaba werna.
TIP: Der Camping-POD ist auch als Sauna erhältlich!

Kabeh rincian kita rinci Price list .

Kontak Kita instruksi instalasi lan dimensi Drawings.

(1,320 Pengunjung wis nyawang kirim iki)

2 thoughts on “Camping POD – Turu tong minyak Eropah”

    1. Guten Tag Herr Cavegn
      Besten Dank für Ihre Anfrage. Dokumen kita wis dikirim sampeyan liwat e-mail.
      Muaturun Camping polong kita kanthi dawa 4.8m. kualitas dhuwur iki Camping polong kasusun saka rong kamar, aturan utawa tamu pengalaman camping iso lali. Tambahan, sampeyan bisa Furnitur kaya amben pindho, 3 bangku (1 Bank bisa lengkap amben) lan uga supaya Tabel langsung.
      Kita bakal maringi pitutur sampeyan, nelpon kita, Kaya. 052 347 37 27 utawa menehi kita nomer telpon dikenal.
      Karo paling regards

      Sibylle Jersey
      WellnessFASS

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

saka CHF 1699.- saka mirah kanggo eksklusif – BadeBOTTI.CH Swiss panas tubs asli Sauna Garden Gazebo – Jacuzzi panas Bak Lighting Sauna – Rest lan istirahat ing ngarep – Badefass – Gartensauna – Gazebo handcrafted

Sonder-Aktion - nganti 30% Discount !