Taman sauna luar ruangan sauna Laras Sauna_WellnessFASS outdoor

Taman sauna Éropa

Saunas outdoor urang ieu sadia di ukuran beda jeung tipe tina kai.
Kahiji milih ukuran (Diaméter jeung panjang), tipe kai (Spruce, Larch, ThermoWood), tipe panas (Elektro- atawa panas kai) jeung pilihan ( Jandela, Türart, Backrest, Barang-barang tambahan) jeung warna hal parabot hiasan di luar.

Sadaya rinci dina lengkep urang Daptar harga .

Kontak Urang keur paréntah panginstalan jeung gambar dimensi.

(3,529 Datang geus melong ieu tulisan)

2 thoughts on "Taman sauna Éropa”

    1. Guten Tag Frau Krachler
      Vielen Dank für Ihre Anfrage. Wir haben Ihnen unsere umfangreiche Preisliste per E-Mail zugestellt. Wir haben schon diverse Hotels mit unseren qualitativ hochstehenden Badefässer und Fass Saunas ausgestattet.
      Urang happy pikeun mantuan. Bitte rufen Sie uns an, Tel. +41 52 347 37 27.
      Wir liefern auch direkt ab Werk nach Oesterreich.
      Mit freundlichen Grüssen
      Sibylle Jersey

Leave a Reply

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.

ti CHF 1699.- ti murah ka ekslusif – BadeBOTTI.CH Swiss panas tubs asli sauna Garden gazebo – Jacuzzi Hot bak outdoor sauna – Rest jeung rélaxasi di imah – Badefass – Gartensauna – Gazebo handcrafted

Aksi husus - nepi ka 30% Potongan harga !