SaunaHütte Sauna WellnessFAS Cabin

Sauna Hutte Cabin Europe

Kabina tona sauna dhe kabina janë në dispozicion në madhësi të ndryshme dhe dizajne.
Së pari zgjidhni madhësinë dhe design. lloji i ngrohjes (Elektro- ose ngrohje druri) dhe opsionet ( Dritare, Türart, Mbrapa, Aksesorë) dhe ngjyra e jashtme.
TIP: Wählen Sie unsere Sauna-Grill Kombi-Hütte. Ulur para dhe braais – një sauna mbrapa qetë – Wellness qëllime !

Të gjitha detajet në detajuar tonë Lista e Çmimeve .

Kontakt Na për udhëzimet e instalimit dhe vizatime dimensionale.

(1,181 Vizitorët që të shikuara këtë post)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ab CHF 1699.- nga buxheti të veçantë – BadeBOTTI.CH e zvicerane tubs nxehtë origjinale Sauna Garden Gazebo – Hot legen Outdoor Sauna Jacuzzi – Pushim dhe relaksim në shtëpi – Badefass – Gartensauna – belveder handcrafted

Veprimi i veçantë - deri në 30% zbritje !