SaunaHütte sauna kabin WellnessFAS

Sauna hut kabin Éropa

Urang sauna cabins jeung Cabins sadia dina sagala rupa ukuran, sarta vérsi.
Kahiji milih ukuran jeung design. tipe panas (Elektro- atawa panas kai) jeung pilihan ( Jandela, Türart, Backrest, Barang-barang tambahan) jeung warna hal parabot hiasan di luar.
Tip: Pilih sauna-grill kabin combi urang. Diuk hareupeun jeung grilling – saunieren deui comfortably – Wellness pur !

Sadaya rinci dina lengkep urang Daptar harga .

Kontak Urang keur paréntah panginstalan jeung gambar dimensi.

(1,181 Datang geus melong ieu tulisan)

Leave a Reply

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.

ti CHF 1699.- ti murah ka ekslusif – BadeBOTTI.CH Swiss panas tubs asli sauna Garden gazebo – Jacuzzi Hot bak outdoor sauna – Rest jeung rélaxasi di imah – Badefass – Gartensauna – Gazebo handcrafted

Aksi husus - nepi ka 30% Potongan harga !