SaunaBarrel-Red_Temagami-7×8

Sauna Model / Rincian

Kita saiki koleksi .. saka cilik kanggo BIG !

Finden Sie die Gartensauna für Ihre individuellen Bedürfnisse in unserem grossen Sortiment.
Saben sauna dilengkapi karo elektrik- utawa kayu kompor dhuwur.
Amarga kintunan Kanada ago, iki saunas ruangan kasedhiya minangka prefabricated kit lan kanthi mangkono nang endi wae Gampang persiyapan.

Download kita Sauna-katalog Kanada utawa Dhaptar rega langsung menyang komputer.

Hubungi kita kanggo rincian liyane, Pilihan lan gambar.

(3,846 Pengunjung wis nyawang kirim iki)

2 thoughts on “Sauna Model / Rincian”

  1. Hello , je souhaiterai des info sur sauna barrique pour l’intérieur. ukuran, kayu, bobot lan rega.
    D’avance merci

    1. Bonjour Madame Liégeois
      Merci pour votre demande.
      Pour Sauna barrique pour l’intérieur nous recommandez les Saunas de Canadien Red Cedar (Red cedar Kanada). J’ai envoyé les documents par courriere électronique.
      Best regards,
      Sibylle Jersey
      WellnessFASS
      Kaya. 052 347 37 27

Ninggalake Reply

Situs iki nggunakake Akismet kanggo nyuda spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.

saka CHF 1699.- saka mirah kanggo eksklusif – BadeBOTTI.CH Swiss panas tubs asli Sauna Garden Gazebo – Jacuzzi panas Bak Lighting Sauna – Rest lan istirahat ing ngarep – Badefass – Gartensauna – Gazebo handcrafted

Penawaran khusus - nganti 30% Discount !