SaunaOfen-Harvia-Feuer

Sauna ofEnvironmental

Jantung sembarang sauna – mesin ingkang ndamel benter sampurna

We nggunakake mung kualitas pemanas HARVIA Finlandia.
Gumantung ing sauna ukuran kita wis diparengake lan keren geni paling luweh, Nanging, sampeyan bisa uga milih disenengi open.
Kita bakal maringi pitutur sampeyan.

Kabeh Pangguna- lan instruksi instalasi, waca Documents.

Kayu-kobong kompor – Cosy lan independen ..

Harvia-Classic140 Harvia-Classic 140 Kayu

Harvia-Legend150 Harvia-Legend 150 Kayu

Elekroofen, gampang kanggo nggunakake lan tansah siap ..

Harvia-ClassicElectro Harvia-Classic Electro

Harvia-Figaro Harvia-Figaro Electro

Elektrik open karo Fernbedieung lan Teknologi

Harvia-GriffinCG170 Bediengerät Harvia-GriffinCG170

Harvia-TopClass Harvia-TopClass Electro

Harvia-TopclassCombiHarvia-Topclass Combi , fungsi uap kamar utawa bio sauna

 

 

 

 

.

(1,547 Pengunjung wis nyawang kirim iki)

2 thoughts on “Sauna ofEnvironmental”

  1. Sugeng

    Gerne würde ich meine Sauna zusammenstellen, Sayange aku ora bisa nggolek informasi sembarang rega. Bisa email kula sawetara nawakake utawa price list? Biaya transportasi kalebu. Abladen (Akses kanggo trek dhuwur, Abladeort 3M neben Campinganhnger).

    Matur nuwun kanthi sanget

    Simon Schär

    1. Guten Tag Herr Schär
      Besten Dank für Ihre Anfrage.
      Kita saunas kasedhiya ing telung kategori beda; Budget (minangka kit), Standar (upgradeable liwat opsi) und Elite (wis Integrasi karo kabeh pilihan). Details dazu finden Sie bereits in unserem Online-Shop unter http://www.wellnessfass.ch/shop/f-a-s-s-s-a-u-n-a/index.html .

      Ing Kajaba iku, kita wis dikirim menyang sampeyan rinci price list dening email.
      Kita bakal seneng maringi pitutur sampeyan ing opsi macem-macem. Nelpon kita ing Tel. 052 347 3727 utawa menehi kita nomer telpon dikenal.
      Best regards
      Sibylle Jersey

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

saka CHF 1699.- saka mirah kanggo eksklusif – BadeBOTTI.CH Swiss panas tubs asli Sauna Garden Gazebo – Jacuzzi panas Bak Lighting Sauna – Rest lan istirahat ing ngarep – Badefass – Gartensauna – Gazebo handcrafted

Sonder-Aktion - nganti 30% Discount !