FirePit_Grill-Cabine_GrillHut.us

Panggangan-HÜTTE

A BBQ Hut utawa BBQ House punika Kajaba sampurna kanggo Garden.

Kita Supplier murah kualitas bakar-bakar huts ing Swiss. Kok? Wir haben regelmässig Sammeltransporte und haben unsere Importkosten aus dem EU-Raum optimiert!

GrillCabin-99sqft_9.2m2.pdfUkuran saka 6 bis 25m2, macem-macem njero.
Sawetara model uga bisa digunakake karo tambahan minangka papan pawon cilik utawa kamar turu.
Lempitan benches kanggo nggunakake minangka turu akomodasi lan sudhut sawetara aksesoris kasedhiya.

Panggangan-Haus: Offene Bauweise mit grossen Fenstern
14.9_16.5_GrillHouse

Panggangan-Hütte: Massive Bauweise, terisolasi kanggo taun-babak nggunakake
14.9_16.5_GrillCabin

Mulyo geni kanggo masak utawa mung karo kulawarga lan kanca 'chatting’ duwe.
9.2_GrillCabin

Hubungi kita kanggo rincian, paling telpon kanggo rembugan individu.

 

9.2-GrillCabin_GrillHut.USA-wide

(2,413 Pengunjung wis nyawang kirim iki)

One thought on “Panggangan-HÜTTE”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

saka CHF 1699.- saka mirah kanggo eksklusif – BadeBOTTI.CH Swiss panas tubs asli Sauna Garden Gazebo – Jacuzzi panas Bak Lighting Sauna – Rest lan istirahat ing ngarep – Badefass – Gartensauna – Gazebo handcrafted

Sonder-Aktion - nganti 30% Discount !