Drawings-wide

Panggangan-Haus Modelle / Prices

Kita Panggangan pondokan – Gedhe lan cilik ..

Kabeh omahé Panggangan sing prefabricated lan mung kudu nglumpuk ing situs. A pandhuan gambar lan kabeh bahan sing soyo tambah klebu.

Die Grillhütten werden durch bestqualifizierte Handwerker, kang wis liwati sing seni kanggo generasi, diprodhuksi ing kita produksi ing Lithuania. Die praktische und formschöne offene Feuerstelle beziehen wir bei ‘Polar Metalli’ ing Finnland.
Kita mung sumber kualitas barang – ora mirah East-produk !

Price list

GrillCabin-74sqft_ 6.9m2.pdf6,9m2, L x B x H 3,4 x 3,4 x 3,2m

GrillCabin-99sqft_9.2m2.pdf9,2m2, L x B x H 3,8 x 3,8 x 3,2m

GrillCabin-99sqft_ 9.2m2-with-extension.pdf9,2m2 +, L x B x H 5,4 x 3,8 x 3,2m

GrillCabin-160sqft_ 14.9m2.pdf14,9m2, L x B x H 4,3 x 4,3 x 3,6m

GrillCabin-178sqft_16.5m2.pdf16,5m2, L x B x H 4,6 x 4,6 x 3,6m

GrillCabin-160sqft_16.5m2-with-extension.pdf16,5m2 +, L x B x H 6,6 x 4,6 x 3,6m


Technische Masszeichnungen für Projektierung und Detailplanung sind auf Anfrage erhältlich.

(1,722 Pengunjung wis nyawang kirim iki)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

saka CHF 1699.- saka mirah kanggo eksklusif – BadeBOTTI.CH Swiss panas tubs asli Sauna Garden Gazebo – Jacuzzi panas Bak Lighting Sauna – Rest lan istirahat ing ngarep – Badefass – Gartensauna – Gazebo handcrafted

Sonder-Aktion - nganti 30% Discount !