3 размислувања за "Спа топли кади барел референци-5”

 1. Ние сме заинтересирани за жешка када за нашите внатрешен двор и ќе ја ценат Katolog и ценовникот. Со тоа што тежината треба да биде околу пресметува. Im Voraus vielen Dank
  Sigrid und Claus Dieter Garschke

 2. Ние сме заинтересирани за жешка када за нашите внатрешен двор и ќе се следи со нас преку Katolog и ценовникот. Со тоа што тежината треба да биде околу пресметува. Im Voraus vielen Dank
  Sigrid und Claus Dieter Garschke

  1. Guten Tag Herr und Frau Garschke
   Besten Dank für Ihr Interesse an unseren Badefässern. А топли кади за 2 – 4 Лица со 160cm дијаметар е со CA. 1200исполнет lt вода. Заедно со топли кади од 200 килограми и 2 Лица 150 килограми еден начин доаѓа брзо во текот 1500kg вкупната маса. Нашите топли кади 3 Breite Standbalken (за разлика од другите на пазарот tummelnden дисконтите) така што тежината се дистрибуира оптимално на земјата. Е вашиот двор одвоен, нужно мора да биде поддршка на располагање. Се надевам дека, Јас бев во можност да ви помогнат со овие кратки забелешки, Инаку јавете се на за поединечни консултации. Како. +41 52 347 37 27
   Со почит
   Sibylle Џерси

Напиши одговор на Garschke Откажи одговор

Овој сајт користи Akismet да се намали спам. Научете како да се обработува вашиот коментар податоци.