Tag Archives: Reply

Pengunjung inquiries / Prices

Kene kita wis kadhaptar kabeh pitakonan manca karo jawaban sing. Yen sampeyan duwe pitakonan tambahan, hubungi kita.
  • Steiner Janine ing SUGENG RAWUHSugeng We are looking for a tong minyak kayu-kayuan karo open (njaba). Mangga ngirim kita disaranake price list. Matur nuwun Best Regards J.Steiner
  • SibylleSibylle ing SUGENG RAWUHSugeng, Mrs Steiner Thanks kanggo priksaan. Kita duwe sawetara saka sudhut perlu barel karo ruangan open - saka mirah kanggo eksklusif. Mangga dipriksa e-mail, dokumen sing dibutuhake wis dikirim menyang sampeyan. Sincerely, Sibylle Maglia
  • Friedli ing Kayu-kayuan oval bakSugeng, I am looking for panas pot evt W-blumbang karo +/- 3 Meter diameteripun. Matur nuwun kanggo Komentar.
  • SibylleSibylle ing Kayu-kayuan oval bakSugeng Pak Friedli Matur nuwun kanggo priksaan. Kita duwe Hotel kanggo saben 2 Hot Bak digawe karo 214cm diameteripun. Iki luwih gampang kanggo njaga, lan beda kelompok wong bisa bebarengan seneng adus. Nanging, kita bakal nggawe dhewe, kita bisa uga nggawe sampeyan 300cm Hot pot. Aku bakal ngubungi panjenengan liwat telpon durung. Aku pengin dina becik. Kind regards Sibylle Maglia
  • Eleonore Griesser ing SUGENG RAWUHMangga ngetik dhaftar rega kanggo cilik panas tubs. Yen bisa tanpa open, kanggo ngawula minangka blumbang njelomprongke. Ana kasedhiyan sing Austria?
  • SibylleSibylle ing SUGENG RAWUHSugeng Mrs Griesser Matur nuwun kanggo priksaan. Kita duwe oval terjun renang (LxBxH 100x80x100cm) utawa babak Hot tubs standar baris saka 160cm diameteripun. Mesti wae, sampeyan bisa tuku dhewe uga bak panas karo kita. Yen sampeyan mengko kudu kompor kayu kobong utawa elektrik mesin ingkang ndamel benter, Sampeyan bisa tuku iki uga nachträglichh karo kita individu. Sawise Austria kita ngirim langsung saka kita produksi. Njero ruangan instalasi, disaranake kita nyilem barel / Ofuro saka Canadian abang Cedar sing wis kasedhiya saka 120cm diameteripun lan saka dhuwur 92cm. Iki kajeng punika cocok kanggo njero ruangan nggunakake, awit iku wis mung shrinkage prilaku cilik lan kanthi mangkono perlu utawa papan kanggo adus uap cooling blumbang yen ora nggunakake cedhak. Kita wis dikirim sampeyan kita Euro price list dening e-mail kanggo sampeyan. Kind regards Sibylle Maglia
  • SM. Martin ing Kayu-kayuan panas bakGood evening. Mung pemikiran apa iki Hit-free tabung. Aja padha duwe dhaftar rega utawa bisa padha supaya kula digunakake prices. Matur nuwun kanggo kiye. Karo paling regards. SM. Martin
  • SibylleSibylle ing Kayu-kayuan panas bakSugeng Pak Martin Matur nuwun kanggo priksaan lan kapentingan kita barel siram. Kita duwe sawetara saka sudhut pilihan beda-beda kayata pilihan saka kayu dadi panas utawa elektrik, beda jinis kayu, beda diameteripun etc. Sampeyan bisa mlebu Wellness tong minyak nyipta dhewe request panas tubs. Mangga dipriksa e-mail. Aku wis dikirim menyang sampeyan dokumen dening e-mail. Sincerely, Sibylle Maglia
  • P.G. ing Kayu-kayuan panas bakPanelusuran kanggo panas bak 2 Wong karo mesin ingkang ndamel benter kayu sing heats ing mangsa metu ing 43C. Request for proposal karo info rega. Matur nuwun.
  • SibylleSibylle ing Kayu-kayuan panas bakSugeng Pak Koh Matur nuwun kanggo pesen. Kita duwe sawetara saka sudhut perlu barel lan tubs kanggo ruangan keren geni kayu. Kanggo 2 Muaturun kita wong panas tubs kutub karo Frost-bukti utama keren geni (Diameter 160cm) utawa kita Bathtub 2 Benches lan ruangan keren geni ( 160x100x100cm LxBxH). Minangka gati kanggo siram banyu suhu: Rekomendasi sing dokter panas 38 ° C 'nanging mesthi sampeyan bisa karo kita kuat kayu kompor banyu kanggo suhu sing luwih dhuwur. Kita wis dikirim menyang sampeyan rinci price list dening e-mail. Sincerely, Sibylle Maglia
  • Erwin Gabriel ing Katalog BADEFASSWe mbukak house gunung lan ing ndandani. Am looking for blumbang ruangan (Jacuzzi) karo elektrik dadi panas kanggo 8 Wong. Thanks kanggo saran. viu g'freyt kang Hüttenwart Erwin
  • SibylleSibylle ing Katalog BADEFASSSugeng Pak Gabriel Matur nuwun kanggo priksaan. Ya kita wis dipun ginakaken kuwi proyèk. Conto punika Gubug sac Legler Hut ing Kanton Glarus. Kita padha bisa kanggo nyeleh panas bak diameteripun 200cm karo Frost-bukti utama keren geni lan elektrik tambahan mesin ingkang ndamel benter ana. Ing link ing ngisor iki sampeyan bisa nemokake foto: http://www.kanadafass.ch/index.php/referenzen/referenzen-badefass-ch-101-150/badefass-wellnessfass-referenzen-108/ Kita wis dikirim sampeyan total price list dening mail. Sincerely, Sibylle Maglia
  • Simone Koller ing Kayu-kayuan SamsungBakal Care babagan wirlpoolfass, sampeyan bisa ngirim kita dhaftar rega?
  • SibylleSibylle ing Kayu-kayuan SamsungSugeng Mrs Koller Matur nuwun kanggo priksaan. Tubs panas karo Whirlpool desain wis opsi akeh. Sampeyan bisa mulane wis dipilih panas tubs piyambak bebarengan. Dokumen minangka informasi pambuka kita wis dikirim sampeyan liwat e-mail. Iku paling apik kanggo nelpon kita, Kaya 052 347 3727 utawa menehi kita nomer telpon kanggo callback dikenal. Sincerely, Sibylle Maglia
  • Jugangan wong Franz ing GARTEN SAUNAKaro kayu kompor , kalebu layang ing Ticino
  • SibylleSibylle ing GARTEN SAUNASugeng Pak Grube wong Matur nuwun kanggo priksaan. Kanggo kita saunas Taman kita nggunakake mung Qualitätsholzöfen Harvia Finland. Sampeyan bisa milih saka 3 verschiedenen Tipe Budget, Standar yening Elite (Rincian ing link iki http://www.wellnessfass.ch/shop/fasssauna/index.html). Ing Kanada tong minyak sauna utawa kabin, Sampeyan bisa milih keren geni dhewe. Keren geni beda bisa ditemokake kene http://www.kanadafass.ch/index.php/garten-sauna/sauna-oefen/. Dokumen kita wis dikirim sampeyan liwat e-mail. Sincerely, Sibylle Maglia
  • Garschke ing Hot tubs spa Laras referensi-5We sing kasengsem ing bak panas ing kita Patio lan bakal tindakake kita liwat dhaftar Katolog lan rega. Kanthi apa bobot kudu kira-kira diwilang. Ing advance matur nuwun Sigrid lan Claus Dieter Garschke
  • Garschke ing Hot tubs spa Laras referensi-5We sing kasengsem ing bak panas ing kita Patio lan bakal appreciate Katolog lan price list. Kanthi apa bobot kudu kira-kira diwilang. Ing advance matur nuwun Sigrid lan Claus Dieter Garschke
  • Moniek Han ing Katalog BADEFASSHello, Aku kaya kanggo njaluk Katalogue lan Prieseliste. Many thanks.
  • SibylleSibylle ing Hot tubs spa Laras referensi-5Sugeng Pak lan Mrs Garschke Matur nuwun kanggo kapentingan kita barel siram. A tubs panas kanggo 2 - 4 Wong karo 160cm diameteripun karo ca. 1200kapenuhan lt banyu. Bebarengan karo tubs panas saka 200kg lan 2 Wong 150kg siji mangkono rawuh cepet liwat 1500kg total bobot. Kita Hot tubs 3 Breite Standbalken (Duqu liyane ing pasar tummelnden discounters) supaya bobot mbagekke optimally kanggo lemah. Yen wis Patio suwek, kudu kudu dadi support dhuwur. Mugi, Aku bisa kanggo sampeyan karo iki ujar Brief, Yen please nelpon kita ing kanggo rembugan individu. Kaya. +41 52 347 37 27 Sincerely, Sibylle Maglia
  • SibylleSibylle ing Katalog BADEFASSSugeng Mrs WINGTIP Matur nuwun kanggo pesen. Mangga supaya kita ngerti, kang produk kasengsem ing. Kita wis diimpor dhaftar CH-Price, tugas lan tax lan Euro Rego Dhaftar karo Selehake mlebukake saka pabrik plus transportasi. Sampeyan bisa ngirim informasi iki langsung info@wellnessfass.ch utawa nelpon kita. Kaya. +41 52 347 37 27. Sincerely, Sibylle Maglia
  • Claudia Meister ing Kayu-kayuan SamsungGood morning We banget kasengsem ing produk, Hot Tabung sowie Saunafass. Bisa please ngirim kita dhaptar rega? Kita bakal mengko kaya hubungi sampeyan kanggo ngrembug rincian luwih. Many thanks
  • SibylleSibylle ing Kayu-kayuan SamsungSugeng wadon juara Matur nuwun kanggo kontak kita. Kita duwe sawetara saka sudhut perlu barel lan Taman saunas. Sampeyan bisa nggawe pribadhi wellness Oasis miturut wishes. Dokumen minangka informasi pambuka kita wis dikirim sampeyan liwat e-mail. Iku paling apik kanggo nelpon kita, Kaya 052 347 3727 utawa menehi kita nomer telpon kanggo callback dikenal. Matur nuwun kanthi sanget. Sincerely, Sibylle Maglia
  • Roland Hachler ing SUGENG RAWUHSugeng wis uga intresse kayu-kayuan tong minyak karo open padha bisa ngirim kula dhaftar rega uga bisa Zubehöhr.vielen thanks Greetings Roland Hächler
  • SibylleSibylle ing SUGENG RAWUHSugeng Pak Hächler Matur nuwun kanggo priksaan lan kapentingan kita barel siram. Kita duwe macem-macem aksesoris kayata sistem yang, Solar mesin ingkang ndamel benter nyurung, Banyu Hygiene Produk, Pengawet Kayu toiletries etc. Mangga dipriksa e-mail, dokumen sing dibutuhake wis dikirim menyang sampeyan. Sincerely, Sibylle Maglia
  • Ernst Rauber ing Kayu-kayuan panas bakWe menehi hasil karo idea kanggo nggawe pot panas, aku teka tengen prodhuk liwat anakku amarga wis tong minyak digawe saka Cedar. Kula idea: A tong minyak kanggo 2 Wong karo gas utawa elektrik dadi panas lan filtrasi sistem. Poto-Déwan saka tanduran. Mangga ngirim kula dokumen kanggo. Sincerely, Ernst Rauber desa dalan 35 5210 Windisch
  • SibylleSibylle ing Kayu-kayuan panas bakSugeng Pak Rauber Matur nuwun kanggo priksaan. Ing Wooden Hot Bak Amerika Serikat iki persis nengen kanggo sampeyan. Hot tubs saka Clear Western Red Cedar ing Heights 3 utawa 4 Fuss (91 oder 122cm) ing dhiamèteré 5 utawa 6 Fuss (152 oder 182cm). Model standar wis 3kw elektrik mesin ingkang ndamel benter, 2-Kacepetan Pumpeslika, Saringan lan kontrol unit (Balboa). Wiwit Bereis listrik kanthi otomatis banyu-Giri (murup) kanggo pijet penake. Pemanas gas saka Amerika Serikat sing ora Certified ing Eropah ?! Kita wis dikirim sampeyan dokumen dening email. Sincerely, Sibylle Maglia
  • Roethlisberger Urs ing Harvia-GriffinCG170Sugeng. kula kontrol sandi tambah minangka kilat disabetake ing desa. Aku isih duwe lawas jinis CV 02 ondal Gaya. saiki aku kudu ngganti kontrol. Apa opsi sandi? Rega? Aku bisa nindakake iki piyambak malah yen aku ora electrically wasis? Gruss Urs
  • SibylleSibylle ing Harvia-GriffinCG170Sugeng Pak Roethlisberger Matur nuwun kanggo priksaan. Kita bisa njaluk sampeyan Harvia Parts. We supaya wong-wong mau langsung saka pabrik. Mangga ngirim alamat e-mail info@wellnessfass.ch foto saka piranti lan saka nameplate. Sincerely, Sibylle Maglia
  • Snappy ing Harvia-TopclassCombiAna kostet der Topclass combi KV 80SE, KV 90SE lan kontrol piranti kanggo (Griffin Combo, C105S Logika) Sincerely G. Snappy
  • SibylleSibylle ing Harvia-TopclassCombiSugeng Pak snappy Matur nuwun kanggo priksaan. Kita pangguna Harvia bakul lan bisa sumber kabeh produk saka sauna Harvia Finland. Prices kita wis dikirim sampeyan liwat e-mail. Mangga mirsani kaca Documents, ngendi sampeyan wis bisa ngundhuh instruksi kompor. Sincerely, Sibylle Maglia
  • Jürg Bohnenblust ing SUGENG RAWUHMangga ngirim kula dhaftar rega karo istilah saka layang Thanks
  • SibylleSibylle ing SUGENG RAWUHSugeng Pak Bohnenblust Matur nuwun kanggo priksaan. Kita duwe sawetara saka sudhut - saka mirah kanggo eksklusif. Mangga supaya kita ngerti, kang produk kasengsem ing, Bak panas utawa tong minyak sauna, supaya kita bisa ngirim dokumen sing cocog. Kita bakal maringi pitutur sampeyan. Mangga nelpon kita, Kaya. 052 347 37 27 utawa menehi kita nomer telpon dikenal. Malah ing wayah mbengi utawa ing akhir minggu. Matur nuwun kanthi sanget. Sincerely, Sibylle Maglia
  • Ngalahake ing Pengunjung inquiries / PricesPlease send kula price list lan Katalog Hot tubs lan Saunas kabeh jinis Taman. Besten Dank Beat P.S. Kula nyuwun pangapunten aku nemokake HP babar blas bingung lan cluttered kurang Währe liyane!
  • SibylleSibylle ing Pengunjung inquiries / PricesSugeng Pak Durscher Matur nuwun kanggo priksaan. Kita standar dhaftar rega kita wis dikirim sampeyan liwat e-mail. Für Irvine Tipe, minangka dibutuhake, kita ora duwe prices. Kita duwe sistem modul, supaya asil bisa customer ing barel siram ing saunas kanggo Taman dhewe bebarengan. Babagan komentar final kita arep nggawa metu, sing tuku saka bak adus utawa sauna kanggo Taman ora gampang minangka minangka tuku roti. Sing kok kita bisnis spesialis wiwit taun 2004. Kita pelanggan appreciate layanan pribadi lan kita perusahaan (wegkopiert ora mung situs web karo gambar saka sumber sing ora dingerteni asal utawa malah kita). Website nuduhake mung bagean cilik saka kita produk lan layanan lan digunakake kanggo hubungi. Sincerely, Sibylle Maglia
  • Conn Luchsinger ing Pengunjung inquiries / PricesGrüezi Mangga ngirim kula katalog kalebu. Price list kanggo siram vats / panas tubs. Apa sing kaping layang bakal samesthine? Kind regards
  • SibylleSibylle ing Pengunjung inquiries / PricesSugeng Mrs Luchsinger Matur nuwun kanggo priksaan lan kapentingan ing kita wellness produk. Kita standar dhaftar rega kita wis dikirim menyang sampeyan dening email. Apa sing kasengsem ing persis? Hot tubs carane akeh wong? Apa jinis panas (Kayu, Elektro), Standardbadefass, Bathtub, Kayu-kayuan Hot Bak oder Wooden Samsung? Wektu pangiriman gumantung ing prodhuk sing dipengini. Hot tubs Eropah sampeyan isih bisa tumata lan mbayar sesuk, transportasi dadi ana lan banjur ana ing kita Warehouse siap kanggo koleksi. Kita bakal seneng maringi pitutur sampeyan wong, nelpon kita 052 347 3727 utawa sampeyan marang kita nomer telpon karo. Kind regards Sibylle Maglia
  • Roland Hachler ing Pengunjung inquiries / PricesSugeng Apa sampeyan kula Hot tubs karo open etc aksesoris saka dhaptar rega ngirim Sincerely, Roland Hächler
  • SibylleSibylle ing Pengunjung inquiries / PricesSugeng Pak Hächler Matur nuwun kanggo priksaan. Kita saiki price list kita wis dikirim menyang sampeyan dening email. Nalika tuku tong minyak siram sawetara aspèk kudu dianggep. Kita bakal seneng maringi pitutur sampeyan wong. Mangga maringi kita nomer telpon dikenal utawa menehi kita telpon, Kaya. 052 347 37 27. Sincerely, Sibylle Maglia
  • Albert Hamburger ing Pengunjung inquiries / PricesPlease send kula rega dhaptar lan katalog Hot tubs lan Saunas kabeh jinis Taman. Thanks Albert
  • SibylleSibylle ing Pengunjung inquiries / PricesSugeng Pak Hamburger Matur nuwun kanggo priksaan. Amarga menyang alamat e-mail panjenengan, kita nganggep, sing manggon ing Jerman. Kita wis Mulane dikirim sampeyan kita dhaftar EURO rega. EU negara, kita sumber langsung saka kita produksi. Mangga supaya kita ngerti, apa sampeyan are looking for bak panas utawa Taman sauna. Kita bakal seneng maringi pitutur sampeyan wong. Sincerely, Sibylle Maglia
  • Armin Vock ing FassSauna-RELAX_WellnessFASSRega nawarake kalebu. Transport ora Cumbel, Bündnerland, Swiss
  • SibylleSibylle ing FassSauna-RELAX_WellnessFASSSugeng Pak Vock Matur nuwun kanggo priksaan. Kita duwe macem-macem model saka kit kanthi dipun klempakaken tong minyak sauna ing macem-macem sizes.The transportasi Fees sing adhedhasar volume lan bobot lan bisa diajukake sampeyan mung sawise nentokake sing dipengini sauna model. Dokumen kita wis dikirim sampeyan liwat e-mail. Kita bakal seneng maringi pitutur sampeyan wong. Mangga maringi kita nomer telpon dikenal utawa menehi kita telpon, Kaya. 052 347 37 27. Sincerely, Sibylle Maglia
  • Niklaus Heini Mann ing Katalog ruangan SAUNASugeng. Aku duwe kapentingan ing tong minyak Sauna saka sampeyan. Please send kula katalog karo nawakake lan price list kanggo. Many thanks. Best regards
  • Schilling ing Oval-HotTub_RedCedar-9Rega priksaan!
  • SibylleSibylle ing Katalog ruangan SAUNASugeng Pak Heini wong Matur nuwun kanggo priksaan. Kita duwe macem-macem model sauna kit kanggo rampung dipun klempakaken sauna karo elektrik utawa kayu kompor. We nggunakake mung kualitas pemanas Harvia Finland. Customer bisa milih mesin ingkang ndamel benter dhewe. Ing keren geni elektrik bisa karo kontrol TV lan program uga minangka open combi fungsi uap kamar utawa bio. Dokumen kita wis dikirim sampeyan liwat e-mail. Kita bakal seneng maringi pitutur sampeyan wong. Mangga maringi kita nomer telpon dikenal utawa menehi kita telpon, Kaya. 052 347 37 27. Sincerely, Sibylle Maglia
  • SibylleSibylle ing Oval-HotTub_RedCedar-9Sugeng Mrs Schilling Matur nuwun kanggo kontak kita. Badhe sampeyan kaya tubs panas njero ruangan utawa ruangan nggunakake? Njero ruangan nggunakake, jinis kayu Red Cedar becik amarga prilaku shrinkage iku paling tithik. Kanggo ruangan nggunakake sampeyan uga bisa nggunakake Nordic kawasan rimba pinus utawa Siberian larch. Dokumen kita wis dikirim sampeyan liwat e-mail. Kita bakal seneng maringi pitutur sampeyan wong. Mangga maringi kita nomer telpon dikenal utawa menehi kita telpon, Kaya. 052 347 37 27. Sincerely, Sibylle Maglia
  • Schilling Bettina ing GARTEN SAUNAIntressiere kula kanggo sauna tong minyak ...
  • SibylleSibylle ing GARTEN SAUNASugeng Mrs Schilling Matur nuwun kanggo priksaan. Kita kudu tong minyak saunas saka alas Red Cedar, Nordic kawasan rimba pinus utawa Siberian larch ing macem-macem ukuran lan designs. Ing Wellness tong minyak sampeyan bisa sijine bebarengan dhewe request Sauna. Entuk manfaat saka taun kita pengalaman. Dokumen kita wis dikirim sampeyan liwat e-mail. Kita bakal seneng maringi pitutur sampeyan wong. Mangga maringi kita nomer telpon dikenal utawa menehi kita telpon, Kaya. 052 347 37 27. Sincerely, Sibylle Maglia
  • Mlebu Doris ing Prakawis kitaDear Sirs, kita looking for hottub, please send kula price list dening Email. akeh thanks lan salam Doris signer
  • SibylleSibylle ing Prakawis kitaSugeng Ms. signer Matur nuwun kanggo priksaan. Aku wis dikirim menyang sampeyan dening e-mail documents. Amarga kita Baukastensytems kabeh model ora kadhaptar ing kita dhaftar rega. We uga Hot tubs saka Thermo Wood karo stainless steel insert karo akeh opsi lan plastik ngelbokake kanggo ALL panas tubs digawe saka fiberglass karo kayu Potong. Kita bakal maringi pitutur sampeyan. Hubungi kita, Kaya. 052 347 37 27 utawa menehi kita nomer telpon dikenal. Sincerely, Sibylle Maglia
  • schwarzenbach ing Pengunjung inquiries / PricesGrüezi wadon Maglia aku looking kanggo ruangan tong minyak sauna infrared lan duwe pitakonan ing ngisor iki: - Ana uga Preassembled? - Uga bisa nginstal? - apa biaya? - Suwene ora njupuk, wis dadi anget munggah ing sauna infrared, sing bisa njagong ing pembekuan Suhu tanpa pembekuan pati? 🙂 (Infrared dianggo malah ing awak lan kurang ing suhu kamar). LG Schwarzenbach
  • WellnessFASSWellnessFASS ing Pengunjung inquiries / PricesSugeng Matur nuwun kanggo priksaan lan JA, Kita uga duwe ruangan saunas karo infrared. Kita Ruangan Infrared Sauna wis dipun klempakaken. Instalasi Mulane banget Sederhana. On request, kita uga kurban layanan instalasi. Biaya beda-beda gumantung ing model lan lokasi, ing CHF biaya jam 98.- plus. Way. Ing sauna infrared njedulake menehi efek langsung dening radiation infrared lan ora mung dening panas lan banjur radiate panas. Wau, ing lingkungan wis anget munggah langsung sawise daya. Kita pengalaman nuduhake, ing kurang Suhu ing sauna infrared siap kanggo sauna sawise 15min. We saiki duwe model ayu ing dodolan .. nelpon kita (052 347 3727) kanggo informasi sing luwih utawa menehi kita nomer telpon dikenal. Kind regards Sibylle Maglia
  • Schär ing Sauna ofEnvironmentalDadi apik dina, aku seneng sijine bebarengan sandi sauna, Sayange aku ora bisa nggolek informasi sembarang rega. Bisa email kula sawetara nawakake utawa price list? Biaya transportasi kalebu. Abladen (Akses kanggo trek dhuwur, Abladeort 3M neben Campinganhnger). Thanks Simon Schär
  • WellnessFASSWellnessFASS ing Sauna ofEnvironmentalSugeng Pak Nusantara Matur nuwun kanggo priksaan. Kita saunas kasedhiya ing telung kategori beda; Budget (minangka kit), Standar (upgradeable liwat opsi) und Elite (wis Integrasi karo kabeh pilihan). Rincian bisa ketemu wis kita online nyimpen ing http://www.wellnessfass.ch/shop/fasssauna/index.html . Ing Kajaba iku, kita wis dikirim menyang sampeyan rinci price list dening email. Kita bakal seneng maringi pitutur sampeyan ing opsi macem-macem. Nelpon kita ing Tel. 052 347 3727 utawa menehi kita nomer telpon dikenal. Kind regards Sibylle Maglia
  • Bürgis ing Oval-HotTub_KanadaFASS 1Hello Aku pengin digunakake njaba lan bak oval uga. Sampeyan bisa ngirim kula dhaftar petik utawa rega: Massa: 200cm Max dawa lan 60 cm dhuwur. Kang mengkene mbokmenawa saka dawa bakal optimal utawa approx 80cm. Holzart Red Zedern Holz. Gruss Yves
  • SibylleSibylle ing Oval-HotTub_KanadaFASS 1Sugeng Pak Bürgis Matur nuwun kanggo priksaan. Punika langkah standar oval-shaped perlu tong minyak saka Canadian abang Cedar: L = 152cm, B = 76cm, H = 76cm. Kita uga kudu kita Eropah baris ing Nordic Pine utawa Siberian larch iku luwih murah. Aku wis dikirim menyang sampeyan dening e-mail documents. Sincerely, Sibylle Maglia
  • Maria Rasmussen ing SUGENG RAWUHSugeng We are looking for a bak panas karo ruangan open lan karo 160 Diameteripun. Iki kita kaya wis dijamin tembok utama saka tong minyak karo stainless steel. Apa bisa offer kula ana lan apa rega? Kind regards Maria Rasmussen
  • SibylleSibylle ing SUGENG RAWUHSugeng Mrs Rasmussen Matur nuwun kanggo priksaan. Ya kita duwe Hot tubs lan stainless steel insert karo aluminium insert, GFK panggunaan, Innenofen, Ruangan keren geni etc. Tuku tengen kanggo sampeyan Bak Hot ora supaya prasaja. Kita bakal maringi pitutur sampeyan. Mangga nelpon kita, Kaya. 052 347 37 27 utawa menehi kita nomer telpon dikenal. Many thanks lan salam Sibylle Maglia
  • Daniel ing Pengunjung inquiries / PricesSugeng, Aku looking loro kanggo ruangan panas bak lan sauna. Saben kanggo ca. 4-6 Wong. Sampeyan bisa kula dhaftar rega (Swiss) ngirim kanggo model macem-macem lan designs? Many thanks
  • SibylleSibylle ing Pengunjung inquiries / PricesSugeng Pak Anthamatten Matur nuwun kanggo Kontaktaufnahme.Gerne kita bakal ngirim dhaftar rega dening e-mail. Kita duwe diskon nganti 50% Mati lan macem-macem khusus nawakake sing ora kadhaptar ing dhaftar rega. Kita bakal maringi pitutur sampeyan. Mangga nelpon kita, Kaya. 052 347 37 27 utawa menehi kita nomer telpon dikenal. Many thanks lan salam Sibylle Maglia
  • Nino ing BADEFASSHello kaya informasi luwih lengkap babagan whirlpools ? Matur nuwun ing advance
  • SibylleSibylle ing BADEFASSSugeng Nino Matur nuwun kanggo priksaan. Tubs panas karo Whirlpool desain wis opsi akeh, kayata kontrol, Elektrik dadi panas, Pijet-Jet Pumpeslika, Ozonator und Filtersystem. Sampeyan bisa mulane wis dipilih panas tubs piyambak bebarengan. Dokumen minangka informasi pambuka kita wis dikirim sampeyan liwat e-mail. Iku paling apik kanggo nelpon kita, Kaya 052 347 3727 utawa menehi kita nomer telpon kanggo callback dikenal. Sincerely, Sibylle Maglia
  • Christer Kjos ing Pengunjung inquiries / PricesPlease send kula price list lan Katalog perlu barel, whirpool kayu-kayuan lan Taman saunas kabeh jinis. Many thanks, Christer Kjos
  • SibylleSibylle ing Pengunjung inquiries / PricesDear Christer Thanks kanggo priksaan. Kita duwe sawetara saka sudhut - saka kurang prices kanggo exklusive. We Pesen dikirim sampeyan kabeh informasi dening e-mail. Kanggo maksud apa informasi luwih hubungi kita dening email utawa telpon => KONTAK . Matur nuwun lan salam, Sibylle Maglia WellnessFASS.ch / KanadaFASS.ch / WellnessBARREL.com
  • Petra Vogel ing Pengunjung inquiries / PricesSugeng wadon Maglia We are interested ing loro pot panas uga kanggo tong minyak(Gardening)Sauna. Kita kaya kanggo mbangun Oasis wellness njobo ing kita mentas digawe EFH. Sampeyan bisa menehi kita katalog rinci karo cocog prices kanggo produk? Many thanks! Best regards Petra Voegeli
  • Jürg Wintsch ing Ing Pictures Galerie Tangerang & GrillhausMangga ngirim price list iki Scandinavian Panggangan house dening email utawa kirim. Alamat: Hotel Schweizer Haus, 7516 Maloja Thanks kanggo efforts lan paling wishes
  • SibylleSibylle ing Pengunjung inquiries / PricesSugeng Mrs Voegeli Matur nuwun kanggo kapentingan kita produk. Karo kita sampeyan bisa nggawe wellness-oasis miturut wishes. Kita kudu kita Eropah baris kang rodo deso. Modern lan kualitas kita Kanada Line. Aku wis dikirim menyang sampeyan loro garis produk dening e-mail. Many thanks lan salam Sibylle Maglia
  • SibylleSibylle ing Ing Pictures Galerie Tangerang & GrillhausSugeng Pak Wintsch Matur nuwun kanggo priksaan. Kurban tamu pengalaman eksklusif karo Grillkota. Sing ngerti manawa, Apa townspeople maneh dina iki "geni" utawa "zeuseln" ing kang sethitik loteng. Saran nuduhake sing kudu sijine mung kayu ing, mentahan BBQ lan masak úa lan cutlery. Pengalaman kanggo tamu banjur kanggo nindakake kabeh dhewe. Lan penting; telpon seluler utawa lonceng ing panggonan Kota kanggo tamu supaya sumber Cairan maneh. Kita wis dikirim kabeh informasi dening e-mail. Sincerely, Sibylle Maglia
  • Immanuel shiv ing Dhaptar regaSugeng, Kita interested ing tong minyak Sauna. Mangga ngirim kita rinci gambaran (Massa, Construction, Teknologi) lan prices kanggo. Matur nuwun. Mfg aku. Scabies
  • SibylleSibylle ing Dhaptar regaSugeng Pak shiv Matur nuwun kanggo priksaan. Kita kudu tong minyak saunas 2 Wong ing ukuran 190cm x 190cm lan saunas nganti dawa 400cm kanggo Inns kanggo 12 Wong. Mentas kita kudu uga sauna pondokan lan Grillkotas karo sauna terpadu ing nawarake. kanggo maringi pitutur, kita kudu informasi tambahan. Hubungi kita, Kaya. 052 347 37 27. Informasi standar kita dikirim sampeyan liwat e-mail. Sincerely, Sibylle Maglia
  • Markus Schiltknecht ing Hot tubs spa Laras Cathetan Suku-108Sugeng! Ing Taman kita babak, blumbang bata, kita kaya panas karo open kayu external, Aku bakal ngucapke matur nuwun kanggo informasi babagan Wasseraufheizunsmöglichkeiten. Karo paling regards, Markus Schiltknecht
  • WellnessFASSWellnessFASS ing Hot tubs spa Laras Cathetan Suku-108Sugeng Pak Schiltknecht Matur nuwun kanggo priksaan lan JA, kita duwe njaba kayu kompor uga kasedhiya dhewe. Sampeyan perlu kanggo ruangan keren geni loro ndadékaké ing watu cekungan. A mudhun saluran 'kanggo open' lan inflow munggah 'saka open'. Njaba kayu kompor kanggo bak panas kerjane ing asas thermosyphon, Supaya ora dibutuhake kumpa. Output panas babagan. +14° C kanggo 1000liter saben jam (Angka ing terisolasi kayu-kayuan panas tubs). Rincian liyane bisa ditemokaké ing kita toko: Hubungi kita kanggo rincian liyane Tel 052 347 3727. Sincerely Wellness Team tong minyak
  • Urs Kern ing SUGENG RAWUHLadies lan Gentlemen, aku takon kanggo informasi babagan sing saunas kayu tartamtu. Matur nuwun kanthi sanget. Best regards Urs Kern
  • SibylleSibylle ing SUGENG RAWUHSugeng Pak Kern Matur nuwun kanggo priksaan. Kita duwe kualitas ruangan saunas ing macem-macem ukuran lan designs: Grösse 150cm - 400cm, Diameter 180cm - 210cm, Jinis kayu: Nordic minterake utawa Canadian abang Cedar, Pilihan saka kayu utawa elektrik kompor. Aku wis dikirim menyang sampeyan dening e-mail documents. Kita bakal maringi pitutur sampeyan, hubungi kita, Kaya. 052 347 37 27 utawa menehi kita nomer telpon dikenal. Sincerely, Sibylle Maglia
  • AMAYENC ing Katalog BADEFASSHello, Aku kasengsem ing prodhuk oval kayu-kayuan bathtub. Pitakonan kanggo instalasi ing Taman : -plug saluran iku Integrasi -Outsourcer dimensi -faut ana perawatan tambahan kanggo kayu - Rega dikirim Savoie FRANCE
  • SibylleSibylle ing Katalog BADEFASSHello Mangga hubungi kita. Kita duwe gaya beda oval kayu-kayuan bathtub. Aku dikirim kabeh informasi dening e-mail. Ya, kita uga ngirim Prancis, produksi langsung. Hubungi kula, Kaya. +41 52 347 37 27. Best regards, Sibylle Jersey
  • Melanie ing Prakawis kitaSugeng I am looking for a kayu-kayuan panas bak kanggo kita Taman. Aku takon sampeyan, email kula dhaftar rega? Matur nuwun lan paling regards Melanie
  • WellnessFASSWellnessFASS ing Prakawis kitaSugeng wadon Hammerli Matur nuwun kanggo priksaan lan kapentingan ing kita wellness produk. Saiki price list kita wis dikirim menyang sampeyan. Sampeyan bisa milih saka macem-macem ukuran, Jinis kayu, Ofenart, etc. pilih. Kita saiki duwe produk iki ing rega suda ing dodolan: http://www.wellnessfass.ch/shop/abverkauf/index.html Mangga marang kita nomer telpon utawa nelpon kita (052 347 3727) supaya kita bisa paling ngewangi lan kita khusus nawakake (ora price list) bisa saiki. Kanggo pitakonan utawa informasi luwih kita ing pembuangan. Kind regards Sibylle Maglia
  • chris stratsianis ing Badefass-HotTub_WellnessFASS-20Aku kasengsem ing bathtub kayu-kayuan, ing wangun saka barel, karo diameteripun saka 1.80 m lan dhuwur saka 80cm, kanggo 4-5 wong. Bakal diselehake njaba ing Taman, setengah menyang lemah, ing wilayah karo kurang Suhu (nganti -15 mangsa bengi). Banyu kudu digawe panas kanggo 38 derajat Celsius. Ing kadhemen mangsa bengi, ana kudu sistem otomatis kanggo dadi panas banyu nganti 4 derajat kanggo nyegah pembekuan. Aku wonder yen tong minyak arep pindho walled lan bottomed karo jampel 5-6 cm. Pinten mundhak ing biaya ing kasus iki?? Seng di pengeni wis nambahake banyu-pijet lan air-pijet sistem. Thanks leres mekaten STRATSIANIS Ioannina,Greece,
  • WellnessFASSWellnessFASS ing Badefass-HotTub_WellnessFASS-20Dear Chris Matur nuwun sanget kanggo e-mail lan kapentingan kita wellness produk. Apa sing njlèntrèhaké wis klebu ing kita standar Samsung kayu-kayuan. Ana jampel needed amarga Red Cedar bakal insulate banget uga. Sampeyan uga bakal njaluk tutup 10cm jampel, sing tansah suhu bebarengan karo elektrik sistem dadi panas ing Nilai apa sing kepéngin. Ana uga pembekuan pangayoman otomatis sing diwiwiti ing 7 ° C '. Pembekuan bakal ora masalah, kabeh kita Hot tubs sing diprodhuksi lan dites uga ing akeh colder Kanada. Mangga dipriksa link ing ngisor iki: http://www.govista.ch/gallery/index.php/WellnessFASS/montage_badefass_canada_ Mangga hubungi kula dening telpon kanggo mangerteni rincian liyane informasi +41 52 347 37 27. We dikirim sampeyan prices dening email. Kind regards, Sibylle glial Kanadafass.ch
  • WellnessFASSWellnessFASS ing Prakawis kitaSugeng, Lady Maglia. Bak panas wis mlebu. Malah ana Panggonan tengen. Kita padha Bejo, amarga saiki iku udan medeni. Dipasang punika boten, Aku pengin nandheske mung. Sacoro apik, iku. Driver banget ditresnani lan sabar. Thanks kanggo preparation apik. Aku kudu bodho kanggo sing soyo tambah kanggo, Aku bakal bali. Kathah tresna saka Burgenland Bärbl G.
  • Markus Storck ing Panggangan-Haus_WellnessFASS-23Golek bakar-bakar Gubug karo turu area
  • WellnessFASSWellnessFASS ing Panggangan-Haus_WellnessFASS-23Sugeng Pak Storck Matur nuwun kanggo priksaan. Bakar-bakar huts karo extension sing dilengkapi sudhut sofa. Iki model 9,2m2 +, LxBxH 5,4x3,8x3,2m und 16,5m2 +, LxBxH 6,6x4,6x3,6m . Nanging, saben model wis loro bank-bank, kang bisa diowahi kanggo amben. Ndeleng ing gambar ing galeri . Mangga nelpon kita kanggo rembugan individu, kayata +41 52 347 3727 . Uga kaya evenings utawa akhir minggu. Best regards, Sibylle Jersey
  • Kuonen Sylvan ing Katalog BADEFASSAku seneng Katalog lan price list
  • SibylleSibylle ing Katalog BADEFASSGood day Mr. Kuonen Many thanks kanggo priksaan. Dokumen kita wis dikirim sampeyan liwat e-mail. saiki kita kudu tumindak CHF Enggal 150.00 Discount mati standar kita. Njupuk kauntungan saka tawaran khusus. Mangga nelpon kita kanggo rembugan individu, Kaya +41 52 347 3727 . Uga kaya evenings utawa akhir minggu. Best regards, Sibylle Jersey
  • roger cavegn ing Camping POD – Turu tong minyak EropahMangga pirsani dhaptar rega CampingPod; akeh thanks.
  • SibylleSibylle ing Camping POD – Turu tong minyak EropahGood day Mr. Cavegn Matur nuwun kanggo priksaan. Dokumen kita wis dikirim sampeyan liwat e-mail. Muaturun Camping polong kita kanthi dawa 4.8m. kualitas dhuwur iki Camping polong kasusun saka rong kamar, aturan utawa tamu pengalaman camping iso lali. Tambahan, sampeyan bisa Furnitur kaya amben pindho, 3 bangku (1 Bank bisa lengkap amben) lan uga supaya Tabel langsung. Kita bakal maringi pitutur sampeyan, nelpon kita, Kaya. 052 347 37 27 utawa menehi kita nomer telpon dikenal. Sincerely Sibylle Maglia Wellness laras
  • Dorothée Liege ing Sauna Model / RincianHello , Aku bakal pengin kanggo info tong minyak sauna kanggo nang. ukuran, kayu, bobot lan rega. Ing advance matur nuwun
  • SibylleSibylle ing Sauna Model / RincianHello Madam Matur nuwun kanggo Liege Panjenengan. Kanggo tong minyak Sauna njero ruangan disaranake Canadian Red Cedar Saunas (Red cedar Kanada). Aku dikirim dokumen elektronik courriere. Best regards, Sibylle Maglia WellnessFASS Tel. 052 347 37 27
  • Louis Philippe ing Badefass-HotTub_WellnessFASS-25Hello, Iku bisa kanggo sampeyan kanggo ngirim hottub iki ing Quebec, Canada? Dadi iku produk cocok ing iklim Canadian banget kadhemen? Matur nuwun kanggo manungsa waé.
  • SibylleSibylle ing Badefass-HotTub_WellnessFASS-25Hello Louis-Philippe Matur nuwun kanggo sampeyan. Ya, kita bisa ngirim hottub iki ing Quebec. kayu larch Siberian punika, becik kanggo iklim banget kadhemen. Hubungi kula. nomer punika +1 719 645 47 44 Best regards, Sibylle Jersey
  • Louis Philippe ing Kayu-kayuan panas bakHello, Aku hubungi sing sadurungé dina bab layang ing Quebec saka adus Nordic WellnessFASS-25. model iki misale jek luwih cocok kanggo kabutuhan kita. Aku seneng yen bisa ngirim kula rega sing kalebu layang Quebec, Canada. matur nuwun kanthi sanget.
  • SibylleSibylle ing Kayu-kayuan panas bakBonjour Louis-Philippe We suggest kanggo Kanada ing Hot Tub karo cedar abang Canadian. We kudu beda ukuran Diameter 6ft lan 7ft karo mesin ingkang ndamel benter Woodburning. Kabeh Tubs Hot duwe tutup uga terisolasi kang apik kanggo mangsa kadhemen. Aku bakal ngirim kabeh Informasi dening e-Mail. Kind regards, Sibylle
  • Fournier ing Kayu-kayuan SamsungHello, Aku interested ing perlu karo dadi panas kayu. bisa please send kula katalog lan dhaftar rega ? Matur nuwun ing advance lan best regards. David Fournier
  • SibylleSibylle ing Kayu-kayuan SamsungHello Mr. Fournier Matur nuwun kanggo sampeyan. We dikirim dokumen kita dening email. Hubungi kula, Kaya. +41 52 347 37 27 kanggo informasi luwih lengkap. Best regards, Sibylle Jersey
  • simonnet ing Kayu-kayuan oval bakhello bisa ngirim kula tarif kanggo perlu oval 2 wong
  • SibylleSibylle ing Kayu-kayuan oval bakHello sir Matur nuwun kanggo sampeyan. We dikirim dokumen kita dening email. Hubungi kula, Kaya. 052 347 37 27 Best regards, Sibylle Jersey
  • Thomas Behrens ing Badefass-HotTub_WellnessFASS-34Sampeyan bisa menehi kula rega kanggo bak? Many thanks
  • SibylleSibylle ing Badefass-HotTub_WellnessFASS-34Good day Mr. Behrens Matur nuwun kanggo kontak kita. Price list saiki kita dikirim sampeyan liwat e-mail. Kita bakal maringi pitutur sampeyan wong, nelpon kita ing Tel. 052 347 37 27 utawa menehi kita nomer telpon dikenal. Many thanks lan salam Sibylle Maglia
  • Petra Krachler ing Garten-SAUNA EropahGarden sauna kanggo max 3 Wong nyuwun info tubs panas
  • SibylleSibylle ing Garten-SAUNA EropahGood day wadon Krachler Matur nuwun kanggo priksaan. Kita dikirim menyang sampeyan dhaftar rega kita ekstensif dening e-mail. Kita wis dilengkapi saperangan hotel-kualitas dhuwur kita Hot Tubs lan Saunas Barrel. Kita bakal maringi pitutur sampeyan. Mangga nelpon kita, Kaya. +41 52 347 37 27. Kita uga sumber pabrik langsung kanggo Austria. Sincerely, Sibylle Maglia
  • Lisa Fellinger ing Kayu-kayuan panas bakHello! Aku looking for a bak panas kanggo njaba lan saiki wis ditemokaké ing internet kanggo akeh macem-macem model karo prices beda. Dakkira ana beda amba ing kualitas ing wilayah iki. Apa bak panas mau? Mich würde interessieren was ein Wooden Whirlpool (Diameteripun 182 und auch 214), sofern dieser mit Holzofen zu heizen ist, kostet. (wenn mit Holzofen: Muss man den Wooden Whirlpool im Winter zusätzlich elektrisch beheizen?) Alternativ zu dem Wooden Whirlpool würde ich gerne wissen was ein normaler Badebottich (Diameteripun 214) mit Standard außen Holzofen kostet . Was sind die Lieferkosten nach Österreich? Könnte man den Badebottich selbst abholen? Kann man den Wooden Whirlpool überhaupt selbst aufbauen? Kann man den Badebottich selbst aufbauen? Besten Dank im Voraus! Liebe Grüße Lisa Fellinger
  • SibylleSibylle ing Kayu-kayuan panas bakGuten Tag Frau Fellinger Vielen Dank für Ihre Kontaktaufnahme. Price list saiki kita dikirim sampeyan liwat e-mail. Wir liefern direkt ab Werk nach Oesterreich. Wir haben ein breites Angebot mit vielen Optionen an Badefässer. Stellen Sie sich Ihr Wunschbadefass selber zusammen. Kita bakal maringi pitutur sampeyan wong, nelpon kita ing Tel. +41 (0)52 347 37 27. Many thanks lan salam Sibylle Maglia
  • meister ing Kayu-kayuan panas bakkatalog preiskiste badebottich
  • SibylleSibylle ing Kayu-kayuan panas bakGuten Taf Frau Meister Besten Dank für Ihre Anfrage. Wir haben ein breites Angebot an Badefässer. Sie können sich bei WellnessFASS Ihr Badefass selber zusammen stellen. Dokumen minangka informasi pambuka kita wis dikirim sampeyan liwat e-mail. Iku paling apik kanggo nelpon kita, Kaya 052 347 3727 damit wir Sie persönlich beraten können. Sincerely, Sibylle Maglia
  • Diane Mochan ing SUGENG RAWUHi am looking for a price list for your grill house. I live in Central Scotland. Please include delivery price. Can you also include pictures please Regards Diane Mochan
  • SibylleSibylle ing SUGENG RAWUHDear Diane Thanks for your inquiry. Yes we also ship to Scotland. We have sent you our Price list and brochure by e-mail. Kind regards, Sibylle
  • Willy Huisman-Dortmond ing SaunaBarrel-Red_Temagami-7×8Please informasi bab Barrel Sauna. Kanggo 4 wong emper. Kayu murub
  • SibylleSibylle ing SaunaBarrel-Red_Temagami-7×8Dear Pak. Huisman-Dortmundt Thanks kanggo priksaan. We will send you our Information by E-Mail. Is the delivery place in Switzerland or Holland? Thanks and kind regards, Sibylle Jersey
  • Müller Romawi ing Kayu-kayuan SamsungGuten Tag Können Sie mir bitte Ihre Preislisten und Dokumentationen per Mail zukommen lassen? Wir sind an einem Badefass interessiert dass wir im Ferienhaus auf 1250müM aufstellen möchten. Inkl. den Zusätzen wie Tischchen für Fondue etc. Besten Dank und freundliche Grüsse Roman Müller
  • SibylleSibylle ing Kayu-kayuan SamsungGood day Mr. Miller Many thanks kanggo priksaan. Wir empfehlen Ihnen ein Badefass mit einem frostsicheren Innenofen für höhere Lagen. Die Tische für Fondue hat unser Kunde selber angefertigt. Kita bakal maringi pitutur sampeyan. Mangga nelpon kita, Kaya. 052 347 37 27. Sincerely, Sibylle Maglia
  • Einar Gudnason ing Tong minyak-Ruangan-Sauna_WellnessFASS-52Punika dealers in Iceland , apa rega sauna kuwi? kv.Einar
  • SibylleSibylle ing Tong minyak-Ruangan-Sauna_WellnessFASS-52Dear Einar Thanks kanggo priksaan. Kita uga kapal Langkawi. I have sent you the catalogue of our barrel saunas by e-mail. Please contact us for further information. Thanks and kind regards, Sibylle Jersey
  • Kuonen Sylvan ing Katalog BADEFASSSugeng, kita bakal wis disenengi bak panas babak 4 persons. Spring kanggo nggunakake. Innen oder Aussenofen egal. Können Sie mir sagen wie viel das kosten würde mit Lieferung in das Wallis schweiz. holzart egal Freundliche Grüsse
  • STAMATIOU Katerina ing SUGENG RAWUHΘελω να φτιαξω μια γκαραζοπορτα απο σκανδιβικη ερυθρελατη.θα μπορουσατε να μου στειλετε καποια ενδεικτικη τιμη της ξυλειας που θα χρειαστω; σας ευχαριστω πολυ
  • SibylleSibylle ing Katalog BADEFASSGood day Mr. Kuonen Many thanks kanggo priksaan. Wir haben diverse Badefässer mit Sprudeleinsatz. Dokumen kita wis dikirim sampeyan liwat e-mail. Wir haben ein breites Angebot mit verschiedenen Holzarten wie Kanadische Rotzeder, Minterake, Thermoholz - saka mirah kanggo eksklusif. Kanggo pitakonan utawa informasi luwih kita ing pembuangan. Sincerely, Sibylle Maglia
  • SibylleSibylle ing SUGENG RAWUHDear Sir Thanks kanggo priksaan. Aku dikirim sampeyan price list saiki dening e-mail. Please tell me in which product you are interested in. Kind regards, Sibylle Jersey
  • Beat Bucher ing Katalog ruangan SAUNAHello, Bitte schicken Sie mir Ihren Katalog und die Preisliste. Frage: kann man Ihre Saunen auch mit Gasofen betreiben? Beste Grüsse und vielen Dank
  • SibylleSibylle ing Katalog ruangan SAUNAGuten Tag Herr Bucher Besten Dank für Ihre Anfrage. Ja, Sie können unsere Saunen auch mit einem Gasofen betreiben. Wir haben Ihnen die Unterlagenper e-Mail zugestellt. Kita bakal maringi pitutur sampeyan, bitte rufen Sie uns an, Kaya. 052 347 37 27. Sincerely Sibylle Maglia Wellness laras
  • Péter Sándor ing Tong minyak-Ruangan-Sauna_WellnessFASS-74Tisztelt cím. Hordószauna ára után szeretnék érdeklődni és, hogy fatüzelésű létezik-e belőle? Válaszát előre is köszönöm
  • SibylleSibylle ing Tong minyak-Ruangan-Sauna_WellnessFASS-74Dear Pak. Sandor Thank you for your inquiry and your interest in our products. We ship direct from our production facility in Lithuania to Hungary. We sent you the current price list by e-mail. Please let us know in which product you are interested in. Matur nuwun lan salam, Sibylle Maglia WellnessFASS phone: +41 52 347 37 27
  • Hans Linden ing SaunaBarrel-Red_Petawawa-6×6Please send me sauna information Kind Regards Hans Linden
  • Peter Glowinski ing Tong minyak-Ruangan-Sauna_WellnessFASS-47Hej. Skulle vilja veta pristet på denna bastu. Mvh Peter
  • SibylleSibylle ing Tong minyak-Ruangan-Sauna_WellnessFASS-47Dear Peter Thank you for your inquiry and your interest in our products. We sent you our price list in EURO by e-mail. For further information do not hesitate to contact us. We would like to help you finding the perfect sauna for you. Kind regards, Sibylle Jersey
  • Björn Wenzel ing SUGENG RAWUHBitte senden Sie mir eine Preisliste für ein Holzbadefass mit Ofen zu.
  • SibylleSibylle ing SUGENG RAWUHGuten Tag Herr Wenzel Besten Dank für Ihre Anfrage. Für die Auswahl des richtigen Badefasses sind folgende Kriterien: wieviele Personen, welches Klima, Ferien-oder Dauergebrauch? Mangga dipriksa e-mail, dokumen sing dibutuhake wis dikirim menyang sampeyan. Mangga nelpon kita, Kaya. +41 52 347 37 27. Kita bakal maringi pitutur sampeyan. Sincerely, Sibylle Maglia
  • Suter Bea ing BADEFASSSenden Sie mir bitte Unterlagen für Holzbottiche mit Aussenheizung Holz die kleinste Version. Besten Dank Bea Suter
  • SibylleSibylle ing BADEFASSGuten Tag Frau Suter Besten Dank für Ihre Anfrage. Unser kleinstes Badefass hat einen Durchmesser von 150cm und eignet sich mit einem Aussenofen hervorragend für 2-4 Wong. Die Unterlagen und Preisliste haben wir Ihnen per e-Mail zugestellt. Mangga nelpon kita, Kaya. 052 347 37 27. Kita bakal maringi pitutur sampeyan. Sincerely Sibylle Maglia Wellness laras
  • Ivana ing Kayu-kayuan panas bakPoštovani, Molim vas za cijene dostupnih velicina proizvoda? I kako se mogu kupiti? Pozdrav
  • SibylleSibylle ing Kayu-kayuan panas bakHello Ivana Thank you very much for your inquiry and your interest in our products. We have a large variety of wooden Hot Tubs. You can choose between different kind of wood like pine, thermowood, clear Canadian Red Cedar, different sizes for up to 12 people, with internal or external wood heater or electrical heater. We also ship directly to Croatia. We have sent you all information by e-mail. Please do not hesitate to contact us for more information. Matur nuwun lan salam, Sibylle Maglia WellnessFASS
.
(3,501 Pengunjung wis nyawang kirim iki)