таг Архива: Отворен печка

Badefass топла када Европа

Нашите топли кади и топли кади / топла тенџере се достапни во различни големини и видови на дрво. Прво изберете големина (Дијаметар), видовите (Смрека, Ариш, ThermoWood), на видот на греење (Внатрешна или надворешна дрво печка) и опции ( Пластична влошка, Метал вметнете, Додатоци) и надворешни бои. Сите детали во нашата детални ЦЕНОВНИК . Контакт Ни за инструкции за инсталација и димензионални цртежи.
(2,022 Посетителите кои се гледа овој пост)

Дрвени топла када

Класичен топли кади со дрво гори печка од север HotTub_WoodFired-4x6bКАНАДА НАТУРА е круг, класичен дизајн на ексклузивна канадски црвена кедрови. Кедар топли кади се изработени од јасно Западен црвена кедрови кедрово дрво. Овој вид на дрво е уникатен, бидејќи на неговата отпорност на гнили. Вашиот природен мирис исклучително пријатна и смирување. DieПродолжи да читаш ››
(5,819 Посетителите кои се гледа овој пост)