Arkivat Tag: Furrë në natyrë

Badefass Hot legen Europa

Hot Tubs dhe Hot Tubs / tenxhere jonë e nxehtë është në dispozicion në madhësive të ndryshme dhe llojeve të drurit. Së pari zgjidhni madhësinë (Diametri), Specie (Bredh, Larsh, ThermoWood), lloji i ngrohjes (Shtëpie ose në natyrë furre druri) dhe opsionet ( Insert plastike, Insert Metal, Aksesorë) dhe ngjyra e jashtme. Të gjitha detajet në detajuar tonë Lista e Çmimeve . Kontakt Na për udhëzimet e instalimit dhe vizatime dimensionale.
(2,026 Vizitorët që të shikuara këtë post)

Legen druri HOT

Të tubs nxehtë klasik me sobë druri djegie nga veriu HotTub_WoodFired-4x6bKANADA Natyra është e rrumbullakët, dizajn klasik i ekskluzive kedri kanadez të kuqe. Cedar Hot Tubs se janë bërë prej druri perëndimore të qartë kedri kedri kuqe. Ky lloj i drurit është unik për shkak të rezistencës së saj ndaj kalbur. Parfum tuaj natyrore jashtëzakonisht të këndshme dhe qetësues. DieVazhdo te lexosh ››
(5,823 Vizitorët që të shikuara këtë post)