Arkivat Tag: Outdoor Sauna

Sauna Hutte Cabin Europe

Kabina tona sauna dhe kabina janë në dispozicion në madhësi të ndryshme dhe dizajne. Së pari zgjidhni madhësinë dhe design. lloji i ngrohjes (Elektro- ose ngrohje druri) dhe opsionet ( Dritare, Türart, Mbrapa, Aksesorë) dhe ngjyra e jashtme. TIP: Wählen Sie unsere Sauna-Grill Kombi-Hütte. Ulur para dhe braais - një sauna mbrapa qetë - Wellness qëllime ! Të gjitha detajet në detajuar tonë Vazhdo te lexosh ››
(1,652 Vizitorët që të shikuara këtë post)

Badefass Hot legen Europa

Hot Tubs dhe Hot Tubs / tenxhere jonë e nxehtë është në dispozicion në madhësive të ndryshme dhe llojeve të drurit. Së pari zgjidhni madhësinë (Diametri), Specie (Bredh, Larsh, ThermoWood), lloji i ngrohjes (Shtëpie ose në natyrë furre druri) dhe opsionet ( Insert plastike, Insert Metal, Aksesorë) dhe ngjyra e jashtme. Të gjitha detajet në detajuar tonë Lista e Çmimeve . Kontakt Na për udhëzimet e instalimit dhe vizatime dimensionale.
(2,024 Vizitorët që të shikuara këtë post)

Garten-sauna Europe

Sauna tona në natyrë janë në dispozicion në madhësive të ndryshme dhe llojeve të drurit. Së pari zgjidhni madhësinë (Diametër dhe gjatësi), Specie (Bredh, Larsh, ThermoWood), lloji i ngrohjes (Elektro- ose ngrohje druri) dhe opsionet ( Dritare, Türart, Mbrapa, Aksesorë) dhe ngjyra e jashtme. Të gjitha detajet në detajuar tonë Lista e Çmimeve . Kontakt Na për udhëzimet e instalimit dhe vizatime dimensionale.
(3,455 Vizitorët që të shikuara këtë post)