таг Архива: Топла када

Badefass топла када Европа

Нашите топли кади и топли кади / топла тенџере се достапни во различни големини и видови на дрво. Прво изберете големина (Дијаметар), видовите (Смрека, Ариш, ThermoWood), на видот на греење (Внатрешна или надворешна дрво печка) и опции ( Пластична влошка, Метал вметнете, Додатоци) и надворешни бои. Сите детали во нашата детални ЦЕНОВНИК . Контакт Ни за инструкции за инсталација и димензионални цртежи.
(1,568 Посетителите кои се гледа овој пост)

Дрвени WHIRLPOOL

Класичен и романтични - испрати поврзан со технологија Kanada-Badefass Wooden Whirlpool Red CedarЗадоволството на капење и леснотија на користење на модерна топли кади е поврзан со природно дрво производ. Оваа технологија е умно скриени и можете да се одморите на отворено ...   HotTub-Whirlpool_JETSПродолжи да читаш ››
(3,432 Посетителите кои се гледа овој пост)

BADEFASS

Баден на отворено .. HotTub-Whirlpool_RELAXINGКедар топли кади се направени од Западен Црвениот кедар Ведро. Овој вид на дрво е уникатен, бидејќи на неговата отпорност на гнили. Вашиот природен мирис исклучително пријатна и смирување. Die faserartige Struktur bewirkt eine optimale Wasserdichtheit und ist eine derПродолжи да читаш ››
(8,734 Посетителите кои се гледа овој пост)