HotTub-Katalog-Titelbild

Katalog BADEFASS

Rincian liyane babagan kita perlu tong minyak – Nawarake bisa ditemokaké ing katalog kita.

.

(3,703 Pengunjung wis nyawang kirim iki)

10 thoughts on “Katalog BADEFASS”

    1. Guten Tag Frau Haan
      Vielen Dank für Ihre Mitteilung. Mangga supaya kita ngerti, kang produk kasengsem ing. Kita wis diimpor dhaftar CH-Price, tugas lan tax lan Euro Rego Dhaftar karo Selehake mlebukake saka pabrik plus transportasi.
      Sie können diese Informationen direkt an info@wellnessfass.ch zusenden oder rufen Sie uns an. Kaya. +41 52 347 37 27.
      Karo paling regards
      Sibylle Jersey

  1. We mbukak house gunung lan ing ndandani. Am looking for blumbang ruangan (Jacuzzi) karo elektrik dadi panas kanggo 8 Wong. Thanks kanggo saran.

    viu g’freyt’s
    Hüttenwart Erwin

    1. Guten Tag Herr Gabriel
      Besten Dank für Ihre Anfrage. Ya kita wis dipun ginakaken kuwi proyèk. Conto punika Gubug sac Legler Hut ing Kanton Glarus. Kita padha bisa kanggo nyeleh panas bak diameteripun 200cm karo Frost-bukti utama keren geni lan elektrik tambahan mesin ingkang ndamel benter ana.
      Ing link ing ngisor iki sampeyan bisa nemokake foto:
      http://www.kanadafass.ch/index.php/referenzen/referenzen-badefass-ch-101-150/badefass-wellnessfass-referenzen-108/
      Wir haben Ihnen die Gesamtpreisliste per Mail zugesandt.
      Karo paling regards
      Sibylle Jersey

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

saka CHF 1699.- saka mirah kanggo eksklusif – BadeBOTTI.CH Swiss panas tubs asli Sauna Garden Gazebo – Jacuzzi panas Bak Lighting Sauna – Rest lan istirahat ing ngarep – Badefass – Gartensauna – Gazebo handcrafted

Sonder-Aktion - nganti 30% Discount !