Oval-HotTub_RedCedar-8wide

Kayu-kayuan oval bak

Bathtub, Sauna terjun blumbang utawa Ofuro
Bathtub, Sauna terjun blumbang utawa Ofuro

Apa piyambak utawa karo partner, pilihan kepileh kanggo rekreasi

Unser ovales Badefass eignet sich als Badewanne für den Garten oder zur idealen Ergänzung mit einer Sauna als Tauchbecken zur Abkühlung.
Ing oval-shaped perlu tong minyak bisa dilengkapi karo kompor kayu lan digawe panas munggah cepet banget amarga volume ngisor banyu.

 

 

Oval-HotTub_KanadaFASS 1Digawe saka Clear Western Red Cedar karo paling tithik shrinkage prilaku uga njero ruangan nggunakake (Bad, Sauna, Kolam renang) banget uga cocog.Oval-HotTub_RedCedar-9

 

 

 

 

 

 

 

 

Badefass-WellnessFASS-Sauna-TauchbeckenKita Eropah baris ing Nordic Pine utawa Siberian larch mathuk becik ing Taman cilik.

(2,495 Pengunjung wis nyawang kirim iki)

4 thoughts on “Kayu-kayuan oval bak”

  1. Sugeng,

    I am looking for panas pot evt W-blumbang karo +/- 3 Meter diameteripun.

    Matur nuwun kanggo Komentar.

    1. Guten Tag Herr Friedli
      Besten Dank für Ihre Anfrage. Kita duwe Hotel kanggo saben 2 Hot Bak digawe karo 214cm diameteripun. Iki luwih gampang kanggo njaga, lan beda kelompok wong bisa bebarengan seneng adus. Nanging, kita bakal nggawe dhewe, kita bisa uga nggawe sampeyan 300cm Hot pot. Aku bakal ngubungi panjenengan liwat telpon durung.
      Aku pengin dina becik.
      Best regards
      Sibylle Jersey

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

saka CHF 1699.- saka mirah kanggo eksklusif – BadeBOTTI.CH Swiss panas tubs asli Sauna Garden Gazebo – Jacuzzi panas Bak Lighting Sauna – Rest lan istirahat ing ngarep – Badefass – Gartensauna – Gazebo handcrafted

Sonder-Aktion - nganti 30% Discount !