Fass Sauna / Barrel Sauna / Dampfkabine / Garten Sauna

GARTEN SAUNA

Fass Sauna / Barrel Sauna / Dampfkabine / Garten SaunaA oasis wellness cilik ing Taman dhewe ..

DIE FASS-SAUNA ermöglicht Ihnen Erholung und gesunde Entspannung in eigener Atmosphäre. Durch die aussergewöhnliche Form können Sie die erstklassige Thermik besonders geniessendie kompakten Masse machen die Sauna an fast allen Orten nutzbar.

Kabeh model Sauna saiki kene ..

Fass Sauna / Barrel Sauna / Dampfkabine / Garten SaunaDie Fass-Sauna schafft in jeder Umgebung das für Ihr Wohlergehen nötige Ambiente. Auch ungewöhnliche Aufstellungsorte, kaya ing Taman gendheng utawa Teras, sing bisa.

  • Fass Sauna / Barrel Sauna / Dampfkabine / Garten SaunaKayu- utawa pawon elektrik
  • Unit uap kasedhiya minangka pilihan (Fungsi kabin uap)
  • Panggonan kanggo 2, 4 utawa 6 Wong, rong kasur
  • Diameteripun 180 utawa 210cm
  • Long 125, 180, 210 oder 240cm
  • Pilihan canopy karo Benches ngendhokke
  • Pilihan kamar ganti terpadu

Kanggo rincian liyane saka kompor kualitas kita (Kayu panas, Elektro, Bio-Sauna) ndeleng Documents.

 

(4,770 Pengunjung wis nyawang kirim iki)

4 thoughts on “GARTEN SAUNA”

    1. Guten Tag Frau Schilling
      Besten Dank für Ihre Anfrage. Kita kudu tong minyak saunas saka alas Red Cedar, Nordic kawasan rimba pinus utawa Siberian larch ing macem-macem ukuran lan designs. Ing Wellness tong minyak sampeyan bisa sijine bebarengan dhewe request Sauna. Entuk manfaat saka taun kita pengalaman.
      Dokumen kita wis dikirim sampeyan liwat e-mail. Kita bakal seneng maringi pitutur sampeyan wong.
      Mangga maringi kita nomer telpon dikenal utawa menehi kita telpon, Kaya. 052 347 37 27.
      Karo paling regards
      Sibylle Jersey

    1. Guten Tag Herr Grubenmann
      Besten Dank für Ihre Anfrage. Kanggo kita saunas Taman kita nggunakake mung Qualitätsholzöfen Harvia Finland. Sampeyan bisa milih saka 3 verschiedenen Tipe Budget, Standar yening Elite (Details unter diesem Link http://www.wellnessfass.ch/shop/f-a-s-s-s-a-u-n-a/index.html).
      Ing Kanada tong minyak sauna utawa kabin, Sampeyan bisa milih keren geni dhewe. Die verschiedenen Ofen finden Sie hier http://www.kanadafass.ch/index.php/garten-sauna/sauna-oefen/.
      Dokumen kita wis dikirim sampeyan liwat e-mail.
      Karo paling regards
      Sibylle Jersey

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

saka CHF 1699.- saka mirah kanggo eksklusif – BadeBOTTI.CH Swiss panas tubs asli Sauna Garden Gazebo – Jacuzzi panas Bak Lighting Sauna – Rest lan istirahat ing ngarep – Badefass – Gartensauna – Gazebo handcrafted

Sonder-Aktion - nganti 30% Discount !