Sauna-Katalog-Titelbild

Katalog ruangan SAUNA

Rincian liyane babagan kita SAUNA Garden- Nawarake bisa ditemokaké ing katalog kita.

Sauna und Badefass-Katalog

.

(3,433 Pengunjung wis nyawang kirim iki)

4 thoughts on “Katalog ruangan SAUNA”

  1. Hello,
    Kirimake katalog lan dhaptar rega marang aku.
    pitakon: kann man Ihre Saunen auch mit Gasofen betreiben?
    Beste Grüsse und vielen Dank

    1. Guten Tag Herr Bucher
      Besten Dank für Ihre Anfrage. Lan, Sie können unsere Saunen auch mit einem Gasofen betreiben. Wir haben Ihnen die Unterlagenper e-Mail zugestellt.
      Kita bakal maringi pitutur sampeyan, bitte rufen Sie uns an, Kaya. 052 347 37 27.
      Karo paling regards
      Sibylle Jersey
      WellnessFASS

  2. Sugeng.
    Aku duwe kapentingan ing tong minyak Sauna saka sampeyan. Please send kula katalog karo nawakake lan price list kanggo.
    Many thanks.
    Best regards

    1. Guten Tag Herr Heinimann
      Vielen Dank für Ihre Anfrage. Kita duwe macem-macem model sauna kit kanggo rampung dipun klempakaken sauna karo elektrik utawa kayu kompor. We nggunakake mung kualitas pemanas Harvia Finland. Customer bisa milih mesin ingkang ndamel benter dhewe. Ing keren geni elektrik bisa karo kontrol TV lan program uga minangka open combi fungsi uap kamar utawa bio.
      Dokumen kita wis dikirim sampeyan liwat e-mail. Kita bakal seneng maringi pitutur sampeyan wong.
      Mangga maringi kita nomer telpon dikenal utawa menehi kita telpon, Kaya. 052 347 37 27.
      Karo paling regards
      Sibylle Jersey

Ninggalake Reply

Situs iki nggunakake Akismet kanggo nyuda spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.

saka CHF 1699.- saka mirah kanggo eksklusif – BadeBOTTI.CH Swiss panas tubs asli Sauna Garden Gazebo – Jacuzzi panas Bak Lighting Sauna – Rest lan istirahat ing ngarep – Badefass – Gartensauna – Gazebo handcrafted

Penawaran khusus - nganti 30% Discount !