Drawings-wide

Model manggang-house / Harga

Urang manggang Cabins – Gedé jeung leutik ..

Sadaya imah manggang nu prefabricated sarta ngan perlu dirakit dina loka. A parentah gambar rinci jeung sakabeh bahan pamasangan kaasup.

Die Grillhütten werden durch bestqualifizierte Handwerker, nu geus kaliwat seni maranéhna pikeun generasi, dijieun dina produksi urang di Lithuania. Die praktische und formschöne offene Feuerstelle beziehen wir bei ‘Polar Metalli’ di Finlandia.
Kami nyadiakeun ngan barang kualitas – produk Wétan no murah !

Daptar harga

GrillCabin-74sqft_ 6.9m2.pdf6,9m2, L x B x H 3,4 x 3,4 x 3,2m

GrillCabin-99sqft_9.2m2.pdf9,2m2, L x B x H 3,8 x 3,8 x 3,2m

GrillCabin-99sqft_ 9.2m2-with-extension.pdf9,2m2 +, L x B x H 5,4 x 3,8 x 3,2m

GrillCabin-160sqft_ 14.9m2.pdf14,9m2, L x B x H 4,3 x 4,3 x 3,6m

GrillCabin-178sqft_16.5m2.pdf16,5m2, L x B x H 4,6 x 4,6 x 3,6m

GrillCabin-160sqft_16.5m2-with-extension.pdf16,5m2 +, L x B x H 6,6 x 4,6 x 3,6m


Technische Masszeichnungen für Projektierung und Detailplanung sind auf Anfrage erhältlich.

(2,145 Datang geus melong ieu tulisan)

Leave a Reply

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.

ti CHF 1699.- ti murah ka ekslusif – BadeBOTTI.CH Swiss panas tubs asli sauna Garden gazebo – Jacuzzi Hot bak outdoor sauna – Rest jeung rélaxasi di imah – Badefass – Gartensauna – Gazebo handcrafted

Aksi husus - nepi ka 30% Potongan harga !