таг Архива: Отворен Сауна

Сауна Hütte Кабина Европа

Нашите Сауна кабини и кабини се достапни во различни големини и дизајни. Прво изберете големина и дизајн. на видот на греење (Електро- или дрво греење) и опции ( Прозорец, Türart, Назад, Додатоци) и надворешни бои. СОВЕТ: Изберете нашите сауна скара комбинација Мургана. Седи напред и braais - сауна назад удобно - Велнес ПУР ! Сите детали во нашата детални Продолжи да читаш ››
(1,600 Посетителите кои се гледа овој пост)

Badefass топла када Европа

Нашите топли кади и топли кади / топла тенџере се достапни во различни големини и видови на дрво. Прво изберете големина (Дијаметар), видовите (Смрека, Ариш, ThermoWood), на видот на греење (Внатрешна или надворешна дрво печка) и опции ( Пластична влошка, Метал вметнете, Додатоци) и надворешни бои. Сите детали во нашата детални ЦЕНОВНИК . Контакт Ни за инструкции за инсталација и димензионални цртежи.
(1,960 Посетителите кои се гледа овој пост)

Garten-САУНА Европа

Нашата надворешна сауни се достапни во различни големини и видови на дрво. Прво изберете големина (Дијаметарот и должината), видовите (Смрека, Ариш, ThermoWood), на видот на греење (Електро- или дрво греење) и опции ( Прозорец, Türart, Назад, Додатоци) и надворешни бои. Сите детали во нашата детални ЦЕНОВНИК . Контакт Ни за инструкции за инсталација и димензионални цртежи.
(3,324 Посетителите кои се гледа овој пост)